Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 14.01.2017.
21:29
Vestionline, Sputniknews.com A

Tramp: Sve je prevara!

Američke obaveštajne službe priznale su da je kompromitujući materijal koji su ranije objavili mediji prevara, napisao je novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp na svom nalogu na Tviteru.

Reuters
Obaveštajci priznali da je dosije Tramp "potpuna prevara": Donald Tramp

"Obaveštajne službe sada priznaju da je dosije Tramp ’potpuna prevara‘“, napisao je Tramp. ​

On, međutim, nije precizirao koji su to zvaničnici obaveštajnih službi koji imaju ovo mišljenje.

Portal "Bazfid“ ranije je objavio anonimni dokument u kojem se navodi da neki "ruski agenti“ navodno imaju kompromitujući materijal o Trampu.

Istovremeno je precizirano da je izveštaj sastavio "čovek koji se predstavio kao bivši agent britanske obaveštajne službe“.

Ime autora anonimnog dokumenta objavljeno je u četvrtak.

To je 52-godišnji Kristofer Stil, bivši agent MI6 koji je sada jedan od osnivača londonske kompanije "Orbis biznis intelidžens“ koja je specijalizovana za istragu i bezbednost.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da su izveštaji da Moskva navodno poseduje "kompromitujuće informacije“ o Trampu "patka, apsolutna izmišljotina i apsolutna besmislica“.

On je naglasio da Kremlj nema kompromitujući materijal o novoizabranom predsedniku SAD. Peskov je dodao da ova "informacija nije tačna“ i da je "apsolutna izmišljotina“.

To je "očigledan pokušaj da se naudi“ odnosima Rusije i Sjedinjenih Američkih Država.

POVEZANE VESTI

Sreda 18.01.2017. 22:48
Nadam se da, bez obzira na upozorenja CIA, Tramp nece odustati od pomirenja sa Rusijom. Jer, prema CIA, Amerika je jedino bezbedna kada je u stalnom verbalnom sukobu sa Rusijom i u stalnim ratovima sa zemljama od kojih njima licno i njihovoj teritoriji ne preti ratna opasnost, u koju politicari stalno uveravaju narod. Cija je to, ustvari, politika, to je na Amerikancima da shvate. Jedino sto CIA nikada nije razmotrila, to je mozda moguca politika mira, razmene i saradnje sa ostatkom sveta. Bili bi manje bogati ali sigurniji, srecniji i zadovoljniji i oni i ostatak sveta. Za to moze da im posluzi primer nekih evropskih zemalja (Svajcarska,Svedska,Finska...) koje se uzdaju ''u se i u svoje kljuse'' i lepo zive. A ni Rusija ih ne napada.
Sreda 18.01.2017. 22:48
Neka Bog pomogne covecanstvu ako ovakvi budu dirigovali Predsedniku US. Savet je tu, a i naredjenje i to javno Predsedniku Amerike sta sme i sta ne sme da radi. Da li je to bas zbog interesa zemlje, ili interesa vladajuce klike, finansijera CIAe, finansijera ratova, i globalista koji slepom pohlepom polako prave najveci pakao na ovoj planeti, rat bez pobednika. Tako je to kad se otme kontroli onaj ko je stvoren da stiti i ko postane veca pretnja miru i sugrnosti drzave, jer je sam opasniji od svih spoljnih i unutrasnjih neprijatelja zajedno. Neka BOG zastiti Predsednika Donalda Trump- a trebace mu mnogo Bozije pomoci licno, pa i celom svetu gde CIA i ostali mracnjaci, da bi opravdali svoje postojanje i ogromne novce koji se u njih ulazu, potajno izazivaju opasne konflikte i nevolje, ratove i svetske tragedije.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online