Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 03.01.2017.
02:00
Sputniknews, Vestionline A

200 ukrajinskih snajperista stiglo u oblast Debaljceva

Izviđačke jedinice samoproglašene Donjecke Narodne Republike utvrdile su dolazak 200 snajperista za pojačavanje položaja snaga bezbednosti u pravcu Debaljceva, rekao je novinarima zamenik komandanta Operativne komande DNR Eduard Basurin.

Reuters
Stigli u Debaljcevo

- U rejonu Žovanke primećen je dolazak dve neprijateljske snajperske jedinice od 200 ljudi za dalje jačanje jedinica Oružanih snaga Ukrajine na Svetlodarskom luku - izjavio je Basurin.

On je dodao da je u rejon Starog Krima utvrđena lokacija pet haubica kalibra 122 milimetra.

- Naši izviđači nastavljaju da beleže pojačavanje položaja Oružanih snaga Ukrajine u blizini linije dodira. U rejon Granitnog primećen je dolazak tri samohodne haubice Akacija kalibra 152 milimetra - dodao je Basurin.

POVEZANE VESTI

Utorak 03.01.2017. 17:50
Dzaba Rusi i rusoljupci trube kako je Zapad zavadio Ruse i Ukrajince (los izgovor) ovo sto se desava nije "vestacka tvorevina" i zavera , urota ili komplot Zapada ! Ovo se zove - MRZNJA prema Rusiji . MRZNJA par excellence . Ukrajini MRZNJA je ideja vodilja (sto nije dobro) , posledica ruske nadmetnosti , oholosti , arogancije , zemljokradnje i tkzv, "bratske ljubavi" ! To je proces koji je kulminirao u vecno razjedinjavanje (nije Ukrajina jedina) ... Niko jos nije POBEGAO od Rusa zbog "masnih kolaca" - od Pribaltika do Kirgistana SVI redom zbog NEZADOVOLJSTVA ! Ko je jedanput bio "ruski pacijent" taj vise u tu ordinaciju ne ulazi - dobrovoljno !!! Drzave kojima se svakodnevno PRETI i dokazuje ruska MOC , tu uzajamna ljubav ne postoji vec cveta mrznja (tu cak ni zajednickih interesa nema) .... Kakve su to drzave bile kada su napustile Rusiju - jad , tuga , beda , cemer ....(nije ni cudo da nikad vise ne pozele da se vrate u ruski zagrljaj) ....Dacu primer Komonvelta koji danas cine 53 clanica (16 priznaju krunu Velike Britanije) . Te drzave su podigle svoj standard zivota za 1000% ma 10 000%, tehnoloski enormno i necuveno napredovale .Danas treba samo reci i pitati se kakav je to TRAG ostavila Velika Britanija u Singapuru , Maleziji , Kanadi , Australiji , Mozanbiku , Nambiji , Maldivima , Indiji , Bocvani , Malti , Novom Zelandu , Grenlandu ... , kakav je samo Hong Kong ZATEKLA tj. PREUZELA Kina , a u kom stanju su ga dali svojevremeno na koriscenje ??? Rusija , e Rusija moze samo da ti pruzi RAT , naoruzanje i omraz . Preko noci prijatelji postaju neprijatelji ! Korupcija , lopovluk , javasluk , nepotizam ... je sistematizovan deo drustva . DA LI moze Rusija takvim primerima da se pohvali , kao Velika Britanija - ma SVI BEZE od Rusije kao od KUGE , a uostalom sta moze Rusija da bilo kom pruzi sem vec navedenog !!! Vise od 50% republika Ruske Federacije , Rusija NASILNO drzi u zajednici - od Tatarstana do Cecenije . Samo drzavnim terorom je moguce ocuvati tj. odrzati tkzv. zajednicu - to nema veze sa dobrovoljnom federacijom . NE DAJ Boze nikom rusku zaostavstinu !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online