Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Ponedeljak 19.12.2016.
23:55
Srna, Vestionline A

Dobro je, neće biti rata između Turske i Rusije

Izgleda da, na sreću, stravični incident u Ankari neće imati posledice kakve su usledile prošlog novembra po obaranju ruskog Su-24 od strane turskih vojnih aviona, a da se neće obradovati ni oni koji su priželjkivali ozbiljniju eskalaciju sukoba - turski ministar spoljnih poslova Mevlut Čavušoglu rekao je da je prevladao zdrav razum i u Rusiji i u Turskoj posle ubistva ruskog ambasadora u Ankari, kao i da će dve zemlje sve zajedno istražiti.

Reuters
Zadovoljan zbog smirivanja situacije posle teškog međunarodnog incidenta: Mevlut Čavušoglu

Čavušoglu je to rekao u Moskvi, gde treba da se sastane sa ruskim i iranskim kolegama u vezi sa situacijom u Siriji. On je dodao i da je ubijeni ambasador u Ankari Andrej Karlov bio veliki čovek i veliki diplomata.

U međuvremenu, Fetulah Gulen, sveštenik koga Ankara krivi za pokušaj vojnog udara u julu ove godine, osudio je ubistvo ruskog ambasadora.

Njegov savetnik za medije Alp Aslandogan rekao je da pokret Gulena nema nikakve veze sa ubistvom Karlova u Ankari.

Optužbe turskog zvaničnika bezbednosti da "postoje snažne indicije" da je napadač koji je ubio Karlova povezan sa Gulenovom mrežom su "smešne" i njihov cilj je da pokriju bezbednosne propuste, rekao je Aslandogan.

POVEZANE VESTI

Utorak 20.12.2016. 00:39
Cemu tolike tenzije i misteriozni komentari koji svakako nemaju nikakvu podlogu sto se tice Rusije i Turske. Postoje sudovi na najvisem nivou koji ce da rese takve i slicne slucjeve. Pre svega treba znati da Turska i Rusija saradjuju u svakom pogledu osim , vojnog partnerstva. Utrka u naoruzavanju je sasvim normalna stvar ali, ne znaci da ce doci do iskalacije dveju zemalja i od jednom unistiti sve ono cime su se dve Zemlje obavezale ekonomski dugi niz godina .
Utorak 20.12.2016. 02:42
Mora da je ambasador mnogo mnogo zasmetao Putinu !!!
Utorak 20.12.2016. 08:06
NORMALNO da nece !!!KURD u turskoj policiji !!! ??? Ni pod razno , a kamoli pod ostalo . Ime mu je CISTO tursko , iz grada SEKE , provincija Ajdin gde Kurda nema ni u PROMILAMA . Medju Kurdima NEMA islamista , oni se upravo protiv njih bore . U dva kvarta Alepa zive iskljucivo Kurdi koji su od islamista (dok su bili u Alepu) trpeli i dozivljavali najveca i nevidjena ZVERSTVA . Zatim , islamisti se najvise plase tj. bukvalno strepe i paranoicno boje Kurda sastavljeno samo od zena . "POLICAJAC" je produkt projekcije Erdogan&Putin i njihovog mracnog uma - isto kao i sa "teledirigovanom" 7-mo godisnjom devojcicom u policijskoj stanici . Sada bi Erdogan morao da se zamisli, i da razmisli koliko je za ovo kriva i njegova neo-osmanlijska politika prema Kurdima , Iraku , Siriji ... (Da ne pominjem , otkad je postao Putinov tovaris , "tajno" KOKETIRANJE sa ISIS-om)&(osnovu ISIS-a cine 95% ruski drzavljani/Ceceni , Dagestanci , Baskiri , Altajci , Cerkezi ..../ kojima ni dlaka sa glave NE FALI . ZASTO ??? - strada SAMO oponent Asadu)
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online