Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 13.11.2016.
12:22
24sata.hr A

Evo kako su ratovale bivše supruge Donalda Trampa: Kučko jedna, ostavi mi muža!

Američki tabloidi su početkom 90-ih obožavali ljubavnu sapunicu u kojoj su se našli američki moilioner Donald Tramp, njegova tri godine mlađa supruga Čehinja Ivana s kojom je u braku dobio troje dece i misica iz Džordžije Marla Mejpls.

printscreen/nydailynews.com
Tramp sa prvom ženom Ivanom

Bračni par Tramp bio je godinama jedan od najpoznatijih i najeksponiranijih parova u njujorškom otmenom društvu.

Bili su neizbežan tandem njujorške društvene scene sa životnim stilom ljudi koji puno rade i zaradjuju, a to puno i pokazuju. Sa svoje troje dece, Donaldom Jr., Ivankom i Erikom bili su idealna američka porodica. Skladna i uspešna. Ali onda je krajem 80-ih njihovu porodičnu idilu prekinula slatka plava Marla iz gradića Daltona na američkom jugu.

Ljubavni trougao intrigirao je američku javnost, svi su želeli da znaju koja će plavuša na kraju pobediti u borbi za srce kontroverznog milionera.

Skandal u Aspenu

Donald je tada 26-godišnju Marlu upoznao 1989. godine i totalno poludeo za 17 godina mlađom glumicom i misicom. O tome da je Donald izgubio glavu plavokosom lepticom bila je javna tajna, a incident između dve Donaldove žene dogodio u decembru u elitnom američkom skijalištu Aspen za vreme zimskih praznika. Mediji su poludeli za pričom o sukobu žene i ljubavnice, a verzija šta se zapravo dogodilo bilo je bezbroj.

Naime, supružnici Donald i Ivana otišli su u Aspen, a tamo se našla i Marla. Malo ko bi poverovao da je tamo bila slučajno. One su se naravno srele i došlo je do velike svađe, a po nekima nije se sve završilo na rečima nego je došlo i do fizičkog obračuna.

Ivana je 1991 godine u intervju Barbari Volters kazala da ona nije bila svesna udaljavanja i problema u braku jer je Donald izjavio da se brak raspao zbog toga što su se oni udaljili te da ju je on na neki način "prerastao".

wherearetheynow.buzz
Marla pomutila um Donaldu

Ja volim Donalda, a ti?

Marla joj je tada u Aspenu došla i jednostavno rekla "Ja volim Donalda, voliš li ga ti? Ivana joj je odgovorila: "Nestani odmah, ja svog supruga jako volim."

Pre toga Ivana je čula telefonski razgovor Donalda i prijatelja u kojem su spominjali Marlu. Kad ga je ona pitala, ko je ta Marla on je odgovorio da je to samo jedna žena koja ga u zadnje vreme proganja i da to nije ništa ozbiljno...

Neki svedoci su kazali da se Ivana na Marlu u restoranu izdrala: Kučko jedna ostavi mi muža!

Puno zanimljivija verzija je bila ta da su se susreli na skijalištu i gađale grudvama snega, a postoji i priča da su obe nosile ista skupa skijaška odela koja im je Donald kupio.

- Prišla mi je na skijalištu i rekla mi da voli mog supruga i da imaju aferu. To je bilo strašno bolno - kazala je Ivana.

Spektakularni razvod

Šta god da se dogodilo, rezultiralo je razvodom i to ne bilo kakvim. Prljavim razvodom praćenim žestokim novinskim obračunima...  Marlu su svi gledali kao razaračicu 14- godišnjeg skladnog braka, a Ivana je bila ta koja je pokrenula spektakularnu brakorazvodnu parnicu, intezivno praćenu u medijima koja je okončana sudskom nagodbom u martu 1992. godine.  Ivana je dobila daleko više od imovine garantovane predbračnim ugovorom.

Donald je supruzi isplatio 25 miliona dolara, a ona je prilikom isplate izgovorila čuvenu rečenicu:

- Nemoj se ljutiti, uzmi mu sve.

Osvrćući se na razvod s Ivanom, Donald je kasnije izjavio: - Nisam otišao zbog druge žene, jednostavno sam otišao.

Milioner nije gubio vreme, venčao se u decembru 1993. godine sa Marlom, dva i po meseca nakon rođenja kćeri Tifani. Brak nije dugo trajao.

Razišli su se 1997. godine, a razveli 1999. Marla se odselila u Kaliforniju i sama odgajala ćerku dok je Donald plaćao školovanje i izdržavanje. Marla je 2013. godine priznala u Opra šou da zapravo nikad i nije prestala da voli Donalda.

Pre nekoliko godina u američkim medijima izašle su informacije po kojima je Donald zažalio što je Ivanu ostavio radi Marle i da to s Marlom nije bila prava ljubav već samo čista požuda.

Marla tražila oproštaj od Ivane

A Marla, koja se više nikad nije udavala, ove je godine za časopis Pipl kazala da se nada da će joj Ivana oprostiti jednog dana jer jako voli njenu decu, ali Ivana ne želi da prihvati izvinjenje jer još smatra da je Marla krivac za raspad njenog braka.

Iako je Donaldov i Ivanin razvod bio brutalan nakon nekog vremena opet su se zbližili i on je čak smatra kao nekom vrstom savetnice. Za Njujork Tajms je u aprilu ove godine rekla kako je zove pre i posle nastupa i pita za mišljenje

- Verujte mi - Donald bi bio sjajan predsednik Sjedinjenih Američkih Država! On bi uvek bio sto posto angažovan, vodio bi pregovore, dogovore baš onako kako to decenijama čini u svojim kompanijama. On može učiniti ono što ne može niko drugi - rekla je Ivana Tramp u jednom intervjuu o kandidaturi svog bivšeg muža kojeg je ona prozvala 'The Donald'.

Ivana je u braku s Donaldom preuzela deo njegovih poslova, a biznisom je nastavila da se bavi i nakon braka. Bogatstvo joj se danas procenjuje na 60 miliona dolara. Posle Donalda udavala se još dva puta, ali oba se puta razvela.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online