Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 25.10.2016.
15:08
rs.sputniknews.com, Vestionline A

Američki razarač uplovio u Crno more, Rusi ga prate u stopu

Razarač američke ratne mornarice Karni opremljen radarskim sistemom Egis, nalazi se u Crnom moru kod Konstance u Rumuniji. Njega prate izviđački brodovi i druge snage Crnomorske flote Rusije, izjavio je informisani vojno-diplomatski izvor.

wikipedia.org/Josa Charles A. Ordoqui, USN
Prst u oku Rusima: Američki razarač ušao u Crno more

- Razarač Karni se nalazi u oblasti Konstance u Rumuniji. Prate ga izviđački brodovi, primorski radari i pomorsko vazduhoplovstvo Crnomorske flote - rekao je izvor.

Ranije svetski mediji preneli informaciju o prolasku razarača Šeste operativne flote američke mornarice Karni kroz crnomorske moreuze.

Razarači sa vođenim raketnim oružjem Karni, Ros, Porter i Donald Kuk zajedno sa zemaljskim objektima protivraketne odbrane u Poljskoj i Rumuniji, takođe su opremljeni sistemom Egis i predstavljaju elemente evropskog segmenta nacionalnog protivraketnog sistema SAD.

Konvencijom u Montreu od 1936. godine ograničava se vreme boravka vojnih brodova necrnomorskih sila u Crnom moru na 21 dan.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 27.10.2016. 21:44
Ovaj razarac je opremljen tehnikom da procita i otkrije kao funkcionise Ruska tehnika "radio elektronske borbe" kojom je onesposobljen " Donald Kuk " . Misle da ce Rusi naivni i da ce ponovo demonstrirati tu svoju supermodernu tehniku , a oni da to sve lepo skinu i prouce kako da joj se u buduce suprostave. No nove demonstracije radio elektronske borbe bespotrebno nece biti, pokazano im je sta Rusi imaju i sta mogu uraditi sa njihovim najmodernijim razaracima i tacka , a o onom sto nije pokazano neka razmisljaju . Rusi nikada ne pokazuju svoju najmoderniju tehniku , nego onu koja vise nije "naj naj". Takva im je tradicija ponasanja, za razliku od "Holivuda" sto pokazuje ono sto nema i sto nepostoji.
Četvrtak 27.10.2016. 21:46
SAD je kao zver saterana u zamku,prezaduzeni su , prirodni resursi su istroseni i sad bi hteli do Ruskih netaktnutih.Jeste zver skoro opkolila Rusiju ali nije to vise oruzje iz WW I i WW II, kad je poginulo desetine mil.Sovjeta.Sad je Ruskoj vojsci dosta ovih 350.000,400.000 vojnika,vise od polovine profesi.sto je jako bitno jer treba znati koristiti to oruzje, sve je kao da vozis speis-satl.A tim sotoninim zverima sto izaziva a nada se da ce preziveti nuk.rat svaki dan bih javljao o novim bombama koje prodiru do podzemnih gradova,da je napravljeno oruzje koje prodire i u stenovite planine, da ce im voda biti ozracena a da ce nuk.zima trajati barem vek i da niko nece preziveti, a to je i tacno.Matore drtine i dokazani pedofili su mislile da se okruze decacima i devojcicama da ih zatvore na vise god. vrse pervezije, gadosti i sve to u nevidjenom luksuzu, onda da izadju i opet ponovo.Predsenice Putine voleo bih da svo nuk.naoruzanje namenjeno stanov.preusmerite u podzemne bunkere i gradove,stanovnistvo iovako nece preziveti.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online