Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 08.09.2016.
12:45
Vestionline A

Pogibija vozača je poruka Putinu: Strane službe pokušavaju da ga ubiju

Teoretičari zavere tvrde da je nedavni sudar automobila u kojem je poginuo vozač Vladimira Putina, ustvari deo atentata koji se sprema za ruskog predsednika.

Reuters
Teorije zavere ili glupost? Strane službe žele kontrolu nad prirosni resursima: Vladimir Putin

Bezbednosni snimci uzeti sa Kutuzovski avenije u Moskvi pokazuju kako drugo vozilo udara "čelom" u predsednički BMW. Međutim, ruski predsednik nije bio u automobilu u trenutku kada je auto udaren direktno od strane Mercedesa koji je prešao sa suprotne strane puta.

Ruski mediji navode da je auto vozio omiljeni službeni vozač Putina a pojavile su se spekulacije da je incident bio deo navodnog atentata od strane "stranih tajnih agenata".

Sajt naklonjen ruskom predsedniku "Milenijum riport" objavio je da "duhovi" koji rade po gradu pokušavaju da pošalju poruku Putinu. Spekulacije oko nesreće pojačane su kada je policija pokrenula istragu ali bez objavljivanja bilo kakvih detalja.

Na sajtu, koji sebe opisuje kao "alternativna informativna platforma" kaže se da postoji zavera od strane grupe koja želi da preuzme kontrolu nad prirodnim resursima u Rusiji, uključujući zlato, naftu i gas.

U članku objavljenom nakon sudara piše da "nije često da se šefu jedne supersile šalje tako dramatična i nasilna poruka."

"Takav drska pretnja za život predsednika Putina može biti koordinisana samo od unutrašnje grupe strane tajne službe koji imaju agente koji rade u Moskvi. Moskva je toliko velika da su agenti sami možda planirali i izveli napad upravo iz grada", piše u članku.

Ipak, Daily Star spekuliše da su ove neproverene tvrdnje na sajtu politički motivisane.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 08.09.2016. 13:29
Reciprocitet, nije tesko odgovorit ko moze biti kriv jer svi znaju da se tkzv.zapad mnogo zainteresovao i zaigrao pred Russkim granicama, Mocna Russija nasa jedina koja nas spasavala od pamtiveka pa do sada zna dobro ko stoji iza ovih dogadjaja.........majdan-obaranje aviona-ubbijanje Russa/Odessa,-napad na Krim-obaranje su-24 i helikoptera, znaci jedva cekaju reakciju da bi se potvrdile njihove lazi i propganda naccisticko-natovska, Russija ceka pravi trenutak ne zalece se, naoruzxali su Srbiju i Republiku Srbsku nebojte se, sada Srbski Balkan moze komotno da se " opet suprustavi masini za ubbijanje civila zvana nato, sada se Balkan za zapad pretvara u pakao, prvo kfor-sfor pa idemo dalje celi Srbsko-Russki Balkan da osvane+
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online