Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 24.01.2016.
04:13
B92 A

Tajna žena saudijskog princa otkriva misterije monarhije

Džanan Harb ima prilično veliku ljubavnu priču da ispriča – kaže da je bivša tajna žena kralja Saudijske Arabije i da je 1968. prešla u islam kako bi se udala za monarha.

twitter.com/RT_com
Ljubavna bajka se završila deportacijom: Džanan Harb

Sada živi u Londonu, sajentolog je i o njoj i njenom životu u saudijskoj kraljevskoj porodici snima se film. Osim toga, planira i da krajem 2016. godine objavi autobiografiju.


Za "Raša tudej“ je pričala o svom prvom susretu sa princem.

- Bila je velika žurka za Palestince i Libance, božićna žurka. Princ je u to vreme bio ministar unutrašjih poslova, došao je na žurku i tako smo se upoznali - kaže ona.

Prema njenim rečima naredne tri godine živela je njegovoj palati kao njegova tajna supruga.

- Živeli smo sasvim lepo prve dve godine. Bio je to veoma lep život. Međutim, treća godina je bila tragična jer se njegov brat umešao - navodi ona.


Deportovana je u Veliku Britaniju 1971. godine.

- Njegova braća su ga spremala da postane kralj i nisu prihvatali da ima za ženu Palestinku koja je hrišćanske vere. Deportovana sam bez njegovog znanja - ističe Dženan Harb.

Nakon toga tužila je pokojnog kraljevog sina i dobila istorijsku pobedu na sudu. Morali su da joj isplate 12 miliona funti.

Herb za "Raša tudej“ kaže da se vratila u medije u nadi da bi naterala kraljevsku porodicu Saudijske Arabije da ispuni svoju dužnost.

- Svaki put kad se suočim sa njima oni kažu – umesto da pitaju za istinu – možda je prostitutka, možda samo želi novac... Pošto on (bivši kralj) ne preuzima odgovornost za postupke svog oca, onda sam nosi krivicu - dodaje ona.

.

POVEZANE VESTI

Nedelja 24.01.2016. 08:06
E Super Maso slaba ti je "kontra", tesko ces uspeti da ocrnis Saudijskog kralja - ovo ne moze da se uporedi sa onim sta trazi Litvanjenkova udovica... Litvanjenkova udovica trazila je JACU reakciju Londona (pismom , licno Kameronu) . Sam Putin i vecina zapadnih analiticara misljenja su da ce sve to produbbiti postojecu izolaciju Rusije (kad se Englazi namere -tada ne treba sumnjati u uspeh , jer kad su uspeli da ubede Si Djinpinga , vozeci ga zlatnim kocijama , da stavi "kinesko-ruski gasni sporazum" na tanak led - uspece da prodube izolaciju Rusije) . Do sada su odnosi Engleza i Rusa bili mlaki poput engleskog caja , a od sada bice hladniji od sibirske zime ... Tako prolaze "dobri momci" tipa Putin i Kim Dzong Un .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online