Nedelja 24.01.2016.
04:13
B92

Tajna žena saudijskog princa otkriva misterije monarhije

twitter.com/RT_com
Ljubavna bajka se završila deportacijom: Džanan Harb

Sada živi u Londonu, sajentolog je i o njoj i njenom životu u saudijskoj kraljevskoj porodici snima se film. Osim toga, planira i da krajem 2016. godine objavi autobiografiju.


Za "Raša tudej“ je pričala o svom prvom susretu sa princem.

- Bila je velika žurka za Palestince i Libance, božićna žurka. Princ je u to vreme bio ministar unutrašjih poslova, došao je na žurku i tako smo se upoznali - kaže ona.

Prema njenim rečima naredne tri godine živela je njegovoj palati kao njegova tajna supruga.

- Živeli smo sasvim lepo prve dve godine. Bio je to veoma lep život. Međutim, treća godina je bila tragična jer se njegov brat umešao - navodi ona.


Deportovana je u Veliku Britaniju 1971. godine.

- Njegova braća su ga spremala da postane kralj i nisu prihvatali da ima za ženu Palestinku koja je hrišćanske vere. Deportovana sam bez njegovog znanja - ističe Dženan Harb.

Nakon toga tužila je pokojnog kraljevog sina i dobila istorijsku pobedu na sudu. Morali su da joj isplate 12 miliona funti.

Herb za "Raša tudej“ kaže da se vratila u medije u nadi da bi naterala kraljevsku porodicu Saudijske Arabije da ispuni svoju dužnost.

- Svaki put kad se suočim sa njima oni kažu – umesto da pitaju za istinu – možda je prostitutka, možda samo želi novac... Pošto on (bivši kralj) ne preuzima odgovornost za postupke svog oca, onda sam nosi krivicu - dodaje ona.

.

2024 © - Vesti online