Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 13.11.2015.
13:30 >> 14:18h
Tanjug, alo.rs, blic.rs A

Horor u Nemačkoj: U stanu pronađena tela sedam beba

Tela sedam beba pronađena su u stanu nemačkog para u grada Valenfels na jugu zemlje. Policija je pokrenula lov za 46-godišnjom majkom dece.

Reuters
Nezapamćena tragedija potresa Nemačku (Foto: Ilustracija)

Policija je za sada potvrdila da su bebe pronađene u stanu para na jugu Nemačke i očekuju se dalje informacije.

Tela su otkrili lekari koji su bili pozvani u kućnu posetu. Prema pisanju lokalnih medija, nađeno je dva tela stradalih beba, ali prema nezvaničnim informaijama iz kabineta minhenskog tužilaštva, ukupno je pronađeno sedam tela.

Još žrtava?

Ne isključuje se mogućnost da ima još žrtava. Portparol policije je rekao da su tela nađena u "lošem stanju".

Policija tek treba da potvrdi detalje o okolnostima smrti i koliko je tačno tela pronađeno, kao i da li među njima ima i odraslih.

Forenzičari se trenutno nalaze u stanu gde su pronađene mrtve bebe. Prema zvaničnim informacijama iz policije, "oko 16 sati, pozvani su u kući gde su nađeni ljudski ostaci koji pripadaju bebama".

Lokalni mediji prenose da je u stanu živeo par sa nekoliko dece iz prethodnih brakova.

- U pitanju je obična porodica - rekao je gradonačelnik Jens Korn.

Za oca se priča da je veoma aktivan po noćnim klubovima gradića od svega 3.000 stanovnika, ali i njega i suprugu opisuju kao "dobre ljude".

- Majka je uvek dobro brinula o svojoj deci - rekao je muškarac blizak porodici.

Pa ipak, policija sada pokušava da joj uđe u trag budući da majka nije viđena od septembra kada je imala "žustru raspravu" sa svojim partenrom, piše namčki list "Blid". Prema pisanjima pomentog lista, muž je često viđan u alkoholisanom stanju, a umeo je i da joj kaže: "Znam da si sakrila tela beba u kući."

Žena je u pomenutom stanu živela 18 godina i bila je vlasnik lokalnog kioska, a u letnjim mesecima radila je kao asistent na lokalnom bazenu.  Policija je saopštila da su ona i muž imali troje dece uzrasta između 12 i 13 godina.

Međutim, žena je imala još dece iz prethdonih brakova za koju se sada veruje da su u pitanju pronađena tela.

Policija nije želela da se izjasni da li je 45-godišnja žena glavni osumnjičeni.

- Za njom se, u najmanju ruku traga, kao za potencijalnom majkom dece - rekla je portparol policije, prenose mediji i navode da je obdukcija leševa planirana već za danas.

Gradonačelnik tog mesta, Jens Korn, rekao je da su svi u Valenfelsu šokirani ovim događajem.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online