Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 12.11.2015.
08:33
Lj. Ivanović - Vesti A

Bankar otkrio ko je Putinova ćerka

Moćni ruski bankar opovrgnuo je da je otkrio identitet mlađe kćerke ruskog predsednika Vladimira Putina kao zvaničnice na državnom univerzitetu u Moskvi. Andrej Akimov, zamenik direktora Gasprombanke, tvrdi da je lažan Rojtersov izveštaj od utorka u kojem je rekao da je Katarina Tihonova, zamenica prorektora na Moskovskom univerzitetu zapravo Putinova kći.

Ples pod lažnim imenom: Tihonova je možda Putina

Ipak, Rojters je identitet Tihonove potvrdio iz još dva izvora.

Tihonova vodi projekt nazvan Inopraktika kojim se pomaže mladim naučnicima, a sponzoriše ga Gasprombanka. Rojters je u izveštaju naveo Akimovljeve reči:

- Znam da je to Putinova ćerka. Ali, naravno, odlučili smo da podržimo projekte univerziteta u Moskvi bez obzira na porodične veze.

U saopštenju objavljenom u Moskvi, Gasprombanka ističe: "Akimov je bio iznenađen i zbunjen kada je pročitao izveštaj Rojtersa u kojem mu se pripisuje izjava da je šefica programa Inopraktika, gospođa Tihonova, navodno kći predsednika Ruske Federacije. To nije istina. Akimov to nije rekao", stoji u saopštenju moćne banke.

Razvod i gimnastičarka

Vladimir Putin je u junu 2013. godine razveo od supruge Ljudmile posle više od 31 godinu braka. Ali, dok se mastilo nije osušilo na rešenju o razvodu već se pojavila glasina da je Putin u strasnoj vezi s bivšom olimpijskom gimnastičarkom Alinom Kabajevom (32), pa čak i da sa njom ima decu koju krije.

Putinova ćerka navodno se bavi i akrobatskim rokenrolom. Uprkos svemu, redakcija Rojtersa stoji iza svoje vesti, a portparol te britanske novinske agencije kaže:

- Gospodin Akimov je govorio 'on the record' (za zapisnik, prim. aut.). Naša procena onoga što je rekao potpuno je tačna i Rojters stoji iza svoje priče - tvrdi redakcija.

Agencija Rojters se u svom izveštaju bavi ulogom Katerine Tihonove i usponom druge generacije ruske elite povezane s ruskim predsednikom. Agencija je objavila da je Tihonova za sebe rekla da je supruga Kirila Šamalova koji ima deonice u energetskoj kompaniji vredne oko dve milijarde dolara i sin je starog Putinovog prijatelja iz peterburških dana.

Ljubav i milioneri

Mlađa ćerka Katja navodno živi sa Nikolajem Samalovom, dugogodišnjim prijateljem njenog oca. S druge strane, Maša je u vezi sa holandskim biznismenom Joritom Fasenom, koji radi u jednoj ruskoj gasnoj kompaniji i žive u Holandiji.

Dok je, na primer, porodica Baraka Obame možda i previše izložena javnosti, Putinov porodični život jedna je od najbolje čuvanih tajni u modernoj istoriji. Dvadesetdevetogodišnja Marija, zvana Maša, i njena dve godine mlađa sestra Jekatarina, zvana Katja, nemaju profile ni na jednoj društvenoj mreži, a čak ni najveštiji paparaci i novinari američkih tabloida nisu mogli da saznaju mnogo toga o njima. Većina Rusa kaže da ne zna ni kako one izgledaju, pa ni da na ulici prođu pored njih. Postoji tek nekoliko fotografija iz porodičnog albuma Putinovih, ali iz vremena kad su ćerke bile još bebe ili sasvim male devojčice.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 12.11.2015. 21:08
Ma ko je u tu priču poverovao-samo onaj ko se nasladjuje amerričkim lažima.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online