Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 20.07.2015.
02:51
A. B. - Vesti A

Prihvatila islam, pa ubila sina

Tamara K. (25), Bečlijka poreklom iz Bosne koja je ubila petogodišnjeg sina Alesija, pre zločina prihvatila je islam, ukazuje njena majka Biljana M. i objašnjava da je njena ćerka pred zločin rekla "da je sada Alah njen Bog".

Reuters
Dete trovala, gušila i sekla

Biljana priča da su njene dve ćerke bile dobre učenice, a da se ona i muž nisu protivili kada je Tamara s 18 godina rešila da se uda za rumunskog kamiondžiju Marinela S.

Rumun se kasnije viđao s drugim ženama, pa je usledio razvod praćen svađama i čak tučama. Drugog Tamarinog muža, Bosanca Jasmina K, Biljana nije volela jer je redovno putovao u Bosnu kod bivše supruge i sina. Ni Alesio ga nije simpatisao, a Biljana kaže da je prošle godine uočila tragove zlostavljanja na dečaku.

- Tamara je Alesija često ostavljala po nekoliko sedmica kod nas. Dala je otkaz, govorila o crnoj magiji, o svemoćnom bogu sa kojim komunicira i pušila marihuanu - priča Biljana.

Prošlog leta Tamara se skinula gola na bečkoj ulici, posle čega je šest dana bila na na psihijatriji, gde je konstatovana depresija. Prepisani su joj lekovi, ali ih nije pila. Stoga su Biljana i njen muž tražili starateljstvo nad dečakom, ali uzalud.

U bekstvo s Kuranom

Tamara je istražiteljima rekla da je želela da sebi preseče vene, ali da nije uspela.
- Potom sam spakovala lekove, Kuran i odeću u veliku tašnu i napustila stan. Ne sećam se šta je posle bilo, u sobi pansiona uzela sam tablete, ali nisam umrla, već dobila proliv - ispričala je Tamara koju je policija zatekla 7. jula dezorijentisanu u šumi.

- Poslednji put srela sam se s Tamarom 4. jula ispred njene kuće. Jasmin je bio u Bosni. Delovala je čudno i predala mi statuetu Majke božje i parfem, rekavši da joj te stvari više ne trebaju "jer je sada Alah njen bog" - priča Biljana.

Tamara je 24 sata kasnije ubila sina. Istražiteljima je ispričala da su joj glasovi iz televizora rekli da ubije Alesija, kako bi dospeo u raj. Da podsetimo, sina je naterala da popije flašicu leka za smirenje. Dečak je povratio, pa mu je u sok stavila jače sedative. Kada je zaspao ugušila ga je jastukom i nožem nanela povrede na rukama, vratu i stomaku.

Biljana Tamaru nije do sada posetila i kaže da ne zna da li će moći da joj oprosti.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 20.07.2015. 10:36
Na prvom mestu da je bila normalna ne bi se prihvatila religije.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online