Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
96
Petak 05.06.2015.
15:40
Tanjug A

Porošenko rešen da vrati Krim, izrada strategije pri kraju

Predsednik Ukrajine Petro Porošenko izjavio je u Kijevu da će u najskorije vreme biti predstavljena strategija za povratak Krima, prenosi UNIAN.net.

Reuters
Krim bio i ostao prioritet

- Mogu da kažem da se strategija privodi kraju kao celovit dokumet u Savetu za nacionalnu bezbednost i odbranu i da će biti predstavljena u najskorije vreme... Krim ostaje naš prvi prioritet - rekao je Porošenko na konferenciji za medije.

Krim je od prošle godine u sastavu Rusije, nakon referenduma na kojem je stanovnštvo većinski glasalo za pripajanje Rusiji.

Istovremeno, on je rekao da neće dozvoliti održavanje referenduma o otcepljenju Donbasa (regiona na istoku Ukrajine), ali nije isključio mogućnost za referendum o statusu lokalne samouprave u tom regionu.

- Pitanje o otcepljenju Donbasa je provokacija. Ja sam kao predsednik i glavnokomandujući, kao garant Ustava i garant teritorijalne celovitosti Ukrajine i nikada neću dozovliti održavanje referenduma o otcepljenju Donbasa - rekao je on, prenosi agencija RIA Novosti.

POVEZANE VESTI

Petak 05.06.2015. 17:54
Juče si tvrdio da će Rusi izvršiti invaziju na Ukrajinu,danas si se okuražio i vraćaš Krim-ti imaš plan:pa ti si zamorče kako da faššistička alijansa pridje Rusiji-a tebwe ima da nema kad obaviš zadatak-ukrajina se ukida ne postoji.
Petak 05.06.2015. 15:55
Da, samo kada je bilo gusto si potpisao na brzinu Minsk 1, pa onda još brže Minsk 2 ! Sada sa amerima imaš plan o vraćanju Krima, jer je to njima kost u grlu ! Tamo su imali namjeru da se instaliraju, ali eto vrijeme će pokazati svoje !
Petak 05.06.2015. 20:00
Неко ко мрзи СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЋА чим види мој коментар одмах брише мој коментар и сада ћу написати једно 100 коментара да има дебео посао са брисањем . СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ је СРПСКИ ХЕРОЈ . Ни једна Српска странка ни један Српски политичар није изговорио да је Слободан Милошевић издао или продао нешто .Проруси носе слику СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЋА зато што је СЛОБА изговорио СТОП фашиизму .Слободан Милошевић није дозволио улазак НАТО војске у Србију и зато су Американци бомбардовали Србију .Слободан Милошевић је створио РЕПУБЛИКУ СРПСКУ .Слободан Милошевић борио се за ПРАВДУ али дивљи запад зна само за крв и рат .Српски херој Војислав Шешељ је положио цвеће на гроб Слободана Милошевића и изговорио : " Слободан Милошевић је Српски херој и дао је живот за Српски народ ". Слободан Милошевић и Војислав Шешељ су били против ДОС и ОТПОР али народ Србије је веровао у америчку демократију .Прошло је пуних 15 година и сада Србија још више дужнија и још више сиромашнија и још више незапошљени . " Не нападају Србију због Милошевића већ Милошевића због Србије ". Нека је лака земља Српском хероју Слободану Милошевићу .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online