Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Subota 27.09.2014.
00:11
blic.rs A

"Američki četnik" ubio policajca misleći da je bio u tajnoj vezi sa njegovom svastikom?

Erik Frejn, osumnjičen za ubistvo policajca, poznavao je jednog od dvojice policajaca u koje je pucao i možda je mislio da je on bio u ljubavnoj vezi s njegovom svastikom, saznaje “Mejl onlajn”.

Tražen: Erik Frejn
 

Policajac Aleks Daglas, koji je teško ranjen kada je pogođen u karlicu, živi oko 80 kilometara od Frejnovog brata i družio se sa Melisom, svastikom Erika Frejna, koji se i dalje nalazi u bekstvu.


Policija isključuje mogućnost da su Aleks Daglas i Melisa Frejn bili u ljubavnoj vezi nakon što su “opširno ispitali” Melisu Frejn, koja je navodno podvrnuta i detektoru laži.


''Detaljno smo se pozabavili glasinama o ljubavnoj vezi. One ne odgovaraju istini'', izjavio je portparol pensilvanijske državne policije Tom Keli.

Pročitajte još:

* Američki četnik puši "drinu" sa filterom
* Policija opkolila američkog četnika: "Neću se predati živ!"
* FBI: 100.000 $ za američkog ''četnika''
* Amerikanac umislio da je četnik pa ubijao po Pensilvaniji

Keli je potvrdio da su Daglas i Melisa Frejn bili prijatelji i da nema načina da se utvrdi da li je Erik Frejn mislio da je njegova svastika u ljubavnoj vezi sa 31. godišnjim vojnikom, osim ako ga ne uhapse. Erik Frejn je bio kum svom bratu Majklu, kada se on oženio 2007.


Melisa Frejn nije odgovarala na pozive “Mejl onlajna”. List saznaje da je ona nedavno napustila posao u preduzeću, gde je radila u računovodstvu. “Nemam komentar. Razgovarajte s policijom”, izjavio je njen suprug Majkl i zatvorio vrata njihovog novog doma u Olifantu (Pensilvanija).


Njihov komšija je izjavio za list da nije video Melisu više od nedelju dana, iako su je obično viđali svaki dan. ''Koliko znamo, oni su još uvek zajedno, i žive u istom stanu'', kaže portparol policije.


Komšija je takođe ispričao da su pripadnici specijalnih policijskih snaga upali u kuću Majkla Frejna posle pucnjave i da su ga odveli sa lisicama na rukama. Posle toga je oslobođen i policija kaže da je njegov brat Erik jedini osumnjičeni u ovom slučaju.

POVEZANE VESTI

Subota 27.09.2014. 01:24
"....Erik Frejn, osumnjičen za ubistvo policajca, poznavao je jednog od dvojice policajaca u koje je pucao i možda je mislio da je on bio u ljubavnoj vezi s njegovom svastikom...." "....Policajac Aleks Daglas, koji je teško ranjen kada je pogođen u karlicu, živi oko 80 kilometara od Frejnovog brata i družio se sa Melisom...." ОВДЈЕ ``БЕ ЛУД ЗБУЊЕНОГ........ СВАСТИКА ЈЕ МУШКАРЦУ ЖЕНИНА СЕСТРА А НЕ БРАТОВА ЖЕНА....НЕПИСМЕНА ПИСКАРАЛА 'БЕМ ВАМ ЗНАЊЕ!!!
Subota 27.09.2014. 01:31
А можда си Ериче (јел' сам добро написала?) Фрејн укокао и сопственог тату? Ко зна?! Код вас у тој вашој телетабис- ретардираној држави нико не зна ко је коме шта и ко шта коме дође...? Чист пример...."Erik Frejn je bio kum svom bratu Majklu, kada se on oženio 2007...." . Исти тај прљави запад укида забрану закона о инцесту.....ШТА РЕЋИ....???
Subota 27.09.2014. 00:22
Ako je Melisa Frejn udata za Majkla Frejna, koji je brat Erika Cetnika, onda mu ona nije svastika nego snaha-snajka. Svastika je sestra supruge.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online