Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 27.06.2014.
12:56
Beta, Srna A

"Slede ozbiljne posledice zbog sporazuma Ukrajine i EU"

Rusija će preduzeti mere u slučaju da potpisivanje sporazuma EU sa Ukrajinom, Gruzijom i Moldavijom ostavi negativne posledice po rusku ekonomiju, rekao je Dmitrij Peskov, portparol ruskog predsednika Vladimira Putina.

Rusija će se zaštititi od negativnih posledica sklapanja sporazuma EU sa Ukrajinom, Gruzijom i Moldavijom: Dmitrij Peskov
 

"Rusija će preduzeti mere zaštite svoje ekonomije u slučaju negativnig efekta potpisivanja sporazuma Ukrajine, Gruzije i Moldavije sa EU", kaže Peskov, a prenosi agencija RIA "Novosti".

Zamenik šefa ruske diplomatije Grigorij Karasin izjavio je u petak da će "uslediti teške posledice" za Ukrajinu, nakon što je Porošenko potpisao sporazum o slobodnoj trgovini sa EU.

Porošenko: Istorijski dan za Ukrajinu

Sporazum koji je potpisan u Briselu, predviđa ukidanje većine carinskih prepreka između Ukrajine i zemalja EU.

Trilateralni pregovori Rusije, Ukrajine i EU o uslovima primene sporazuma biće održani 11. jula, najavilo je u četvrat rusko ministarstvo spoljnih poslova.

POVEZANE VESTI

Petak 27.06.2014. 13:01
Ostaje stvarno nejasno šta vama Rusima još treba da shavatite da zapad radi sve protiv vas ?? Pa zar niste ništa naučili od odnosa zapada sa Srbijom ? Tolika sila..., a vi čekate da vas mlate čekićem po glavi !
Petak 27.06.2014. 14:13
Жао ми је тај словенско-руски живаљ у тзв Украјини. Дозволили су да им државу и животе преузме ''КУКАВИЧЈЕ ЈАЈЕ''. СТРАШНО. Можда ће Немци сада легално моћи да оплемене расу плавом крвљу. Ваљцман је потписао и шта сад ? Проблем је што је Русија приватна држава. Да је ово држава народа, гас би скочио на 800 евра за територију тзв Украјине и ћао ђаци. Лични интереси коче ствар.
Petak 27.06.2014. 20:30
solee,nemoj tako,nije svako ko ne razume budala?Na ovom portalu polemisu dve kategorije ljudi; jedni vole dolar i vise vole svoje dupe u audiju i iphone na glavi od prava drugih na dostojan zivot.Njih ne razumeju drugi koji ne priznaju pravo sile i otimacine,i kojima je vaznije cisto srce i glava od tzv. lakog zivota na coca coli i mc donakdsu (namerno malim)!! Nesreca nas drugih je sto nam ovi prvi ne daju da zivimo svoj zivot, vec ne biraju sredestva da nam dokazu da mi zivimo kako ne treba i da je samo pogled kroz dolar ispravan. Nema veze sto je podloga dolara vec 50 god. umesto zlata postala krv malih i sirotih,ali jos uvek ljudi koji bi samo da zive svoj a ne dolarski zivot!!?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online