Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 11.06.2014.
12:35
telegraf.rs A

Ubio trudnu ćerku jer nije htela da kaže ko je otac deteta

Lulzim Dushku, brat Fatmire Dushku (21), koju je ubio otac Doksan Dushku (69), prvi je položio cvet na grob svoje sestre, koju je previše voleo, a koja je nastradala jer nije želela da otkrije ko je otac njenog nerođenog deteta.

Otac sasuo osam metaka u čerku jer nije htela da mu kaže sa kim je zatrudnela (Foto: Ilustracija)
 

- Otac ju je pitao ko je otac deteta. Fatmira nije rekla. On je nikada nije tukao. Nažalost, mi nismo bili kod kuće kada se desio ovaj zločin – kaže Luli koji je oprostio svom ocu, prenosi portal Bošnjak.

Kada je upitan zašto ne plače i da li oseća bol zbog gubitka sestre, on je odgovorio: “Ja plačem, ali kada sam unutar kuće, kada me ne gleda selo“.

Građane Debra, ali i širu albansku javnost uznemirilo je ubistvo Fatmire Dushku i bebe koju je nosila. Izvršilac ubistva, Doksan Dushku, nimalo se ne kaje za ono što je uradio.

- Ne kajem se zbog ubistva moje ćerke. Ubio sam je da bih sačuvao čast porodice – rekao je otac ubica.

On je pod velikim merama bezbednosti prebačen za Tiranu, a danas se očekuje da sud za teška krivična dela uspostavi odgovarajuće mere nad Doksanom Dushkijem. Slučaj će voditi sud za teška krivična dela, jer su krivična dela unutar porodice u nadležnosti ovog suda.

Fatmirina trudnoća napravila je dramu u porodici Dushku. Ona nije odgovarala ocu i bratu koji su tražili da im kaže ime osobe sa kojom će dobiti dete. U sredu posle ponoći, Doksan Dushku je uzeo oružje i uperio u svoju ćerku. Prema izvorima unutar policije, žrtva je pokušala da pobegne iz stana, ali je u momentu dok je izlazila iz kuće, ubijena sa osam metaka u prsa.

Rodbina, koja je pokušala da prikrije zločin, pokušala je da sahrani devojku istog dana, ali ih je u tome sprečila policija. Doksan Dushku je odmah priznao da je počinio zločin.

POVEZANE VESTI

Sreda 11.06.2014. 12:57
Ako Albanija udje u EU onda je to stvarno sumrak ljudske civilizacije. Onda fali jos samo Turska i dobro dosli u divljastvo par ekselans. Bolje bi bilo da prime Papua-Novu Gvineju. Bar se zna da su ljudozderi-zvanicno, a i nisu muslimani
Sreda 11.06.2014. 13:02
Ma koja cast moze da bude veca od mog djeteta?bolest koju nema lijeka.
Sreda 11.06.2014. 23:10
Одлика примитивизма и дивљаштва као да су нека афричка племена...УЖАС !!! ПС: извињавам се свим афричким племенима на упоређивању са овим неандерталцима !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online