Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 02.06.2014.
16:16
24sata.rs A

Spremne za Mundijal: Prostitutke će u Brazilu primati i kreditne kartice

Kako bi spremno dočekale 3,7 miliona turista koji bi trebalo da posete Brazil tokom Svetskog prvenstva u fudbalu, lokalne prostitutke uvele su novitete u način rada. Razgovore s mušterijama ubuduće će obavljati uglavnom na engleskom jeziku, a plaćanje će, osim u kešu, biti moguće i kreditnim karticama.

Devojke najveću zaradu očekuju u noćnim klubovima (Foto: Ilustracija)
 

Bilo je krajnje vreme da naša profesija postane priznata kao i svaka druga - kaže za „Independent“ Sida Vjeira, predsednica „Aprosmiga“, udruženja prostitutki koje žive u brazilskoj državi Minas Žerais.

Ona je jedna od oko milion prostitutki koje željno iščekuju početak Mundijala, znajući da će im sportsko takmičenje doneti veliku zaradu.


- Devojke će najviše zarađivati u noćnim klubovima. Uobičajeno je da stranci traže njihove usluge, a sada će klubove posećivati još više muškaraca iz drugih zemalja - kaže pedesetogodišnja žena koja radi u „Aprosmigu“.

Vlada savetuje prostitutke

SAJT - Prostitucija je u Brazilu legalizovana, a brazilska vlada je na svojoj zvaničnoj veb-stranici ponudila i savete za žene koje žele da se bave ovim poslom.

Prostitutke iz Belo Horizontea već mesecima pohađaju časove engleskog jezika na poslednjem spratu jednog tržnog centra. Oko 2.000 žena redovno prisustvuje predavanjima na kojima ih volonteri uče kako da se obrate mušterijama iz inostranstva. One se takođe informišu o polno prenosivim bolestima, a grad im je tokom trajanja prvenstva obezbedio neograničene količine besplatnih prezervativa.


- Dočekaćemo turiste sa osmehom. Smatram da svakom poslu treba pristupiti na taj način, a sem toga, seks je pravo uživanje - ističe prostitutka stara oko 30 godina.


Ako žele da uđu u zone, kako lokalci nazivaju 23 bordela u Belo Horizonteu, posetioci će prethodno morati da prođu obezbeđenje i detektor za metal. Silovanja su retka, ali se ipak dešavaju, pa će na ovaj način radnice biti zaštićene od napadača.


Dolazeće Svetsko prvenstvo u fudbalu navelo je mnoge da se prvi put oprobaju u prostituciji i poslovnoj pratnji. Tako će studentkinja stomatologije iz Sao Paula zaraditi 5.000 dolara pružajući usluge mušteriji iz Nemačke.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 02.06.2014. 16:29
Soraja,Stanija,Oro,i ostale su vec stigle u Brazil, a i jos mnoge iz Srpskog dzet-seta su tamo "poslovno".
Ponedeljak 02.06.2014. 16:26
"Prostitutke iz Belo Horizontea već mesecima pohađaju časove engleskog jezika" Pa sta to treba od engleskog da znaju osim fuck me, ass, pussy i blowjob a i za toliko se mogu sporazumeti gestovima. I to jos ih uce kako da se obrate musteriji, verovatno zato sto se oblace kao bankarske sluzbenice pa ih ovi nece moci prepoznati...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online