Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Subota 01.03.2014.
00:21
blic.rs A

Desničar i ubica Rusa seje strah u Ukrajini

Aleksandar Muzičko iz ukrajinskog ultranacionalističkog “Desnog sektora”, poznat po tome što je se tokom rata u Čečeniji borio protiv Rusa i po tvrdnji da će se protiv njih i Jevreja boriti do smrti, žestoko je isprepadao poslanike parlamenta Rivanjske oblasti na zapadu Ukrajine. Već sledećeg dana pred kamerama je maltretirao činovnika u Državnom tužilaštvu.

Došao sa puškom na sastanak, a svi ga gledaju bledo: Aleksandr Muzičko
 

Pročitajte još:

* Lazanski: U Ukrajini klasičan puč

* Mig sa zapada za rušenje Ukrajine: Šta košta, neka košta!

* "Anonimusi": Zapad finansira i kontroliše Klička

On je na sednicu teško naoružan i zatražio da se dodele stanovi porodicama demonstranata poginulih u Kijevu. Sa kalašnjikovim u ruci on je preplašene poslanike sve vreme čikao ako neko od njih sme da mu priđe i uzme oružje.

''Ko hoće da mi oduzme kalašnjikov? Ko će da mi ga uzme? Ko će da mi oduzme noževe? Hajde, ako smete!'', vikao je Muzičko.

Dok je Muzičko zastrašivao poslanike, njegovi drugovi iz "Desnog sektora" i aktivisti druge ultranacionalističke organizacije "Opšte dobro" (Spilna sprava) vršili su pritisak na lokalnu Centralnu izbornu komisiju tražeći prevremene izbore u maju i ostavke svih članova komisije.

Kako prenosi ruska TV stanica "Raša tudej", Muzičko je narednog dana posetio sa ekipama novinara oblasno Državno tužilaštvo i pobesneo kada je čuo da je tužilac u bolnici, optužujući njegovog zamenika da samo greje stolicu i da namerno odugovlači istragu o lokalnom ubistvu.

Muzičko je psovao činovnika koji je pokušao da objasni situaciju, ali mu ukrajinski neonacista to nije dozvolio, hvatajući ga za kravatu i stežući je oko vrata. Preplašenom čoveku je poručio da će obesiti kao psa i dati demonstrantima sa kijevskog Majdana da ga linčuju.

Kada je činovnik seo, Muzičko se obratio novinarima i udario šamar činovniku kada je ovaj hteo nešto da kaže, sprečavajući ga da ustane i ode.

POVEZANE VESTI

Subota 01.03.2014. 09:46
Ovoga treba preseći kao Aleksandar Makedonski Gordijev čvor. Kad ti kaže "Ko će da mi oduzme oružje?", uraditi sljedeće: reći "Ja ću!", izvadi se pištolj i puca svinji u čelo. I gotova stvar. Tip i onako nije normalan, opasan je po okolinu, i davno ga je strebalo USPAVATI ZA SVA VREMENA kao što se inače radi sa psima oboljelim od bjesnila. Ovo je sramota da policija okolo stoji i ne reaguje. Niko nema sociološke savjesti da ugasi život ovoj psu oboljelom od bjesnila.
Subota 01.03.2014. 09:36
Ово нема везе са родољубљем (фр.-национализам, лат,- патриотизам). Човек је по свим дефиницијама национал-социјалиста, тј нациста. Битно је да се вести не преносе са западних медија не размишљајући о написаном. Није србска глава антена за пријем информација. Србска глава размишља.
Subota 01.03.2014. 11:48
хахахааааа бизон не воли Русе, па дели аплаузе својим западним украјинцима... Ма само напред, буфало!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online