Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 27.02.2014.
10:47 >> 11:39h
Srna, Beta A

Rusija će zaštititi Janukoviča!

Vlasti Rusije prihvatile su molbu Viktora Janukoviča da mu pruže zaštitu na teritoriji Rusije, navodi Interfaks pozivajući se na izvor u državnim organima Rusije.

Niko ne zna gde je: Viktor Janukovič
 

"U vezi sa tim što je predsednik Janukovič zatražio od vlasti Rusije da mu osiguraju njegovu ličnu bezbednost, saopštavam da je taj zahtev odobren na teritoriji Rusije", rekao je taj izvor.

Agencije su prethodno objavile saopštenje u kojem Janukovič, koji i dalje sebe smatra predsednikom, navodi da je "prinuđen da traži od Rusije da mu osigura ličnu bezbednost od dejstava ekstremista".

Zvanična Moskva nema informaciju da se svrgnuti ukrajinski predsednik Viktor Janukovič nalazi u Rusiji, rekao je Dmitrij Peskov, portparol predsednika Rusije Vladimira Putina. Prethodno je lokalna ruska televizija RBK-TV javila da je Janukovič, kojem je parlament izglasao opoziv, doputovao u Moskvu, dok je televizija RBK javila da je on juče stigao u odmaralište Barvika, nedaleko Moskve.

Pročitajte još:

* Raspisana međunarodna poternica za Janukovičem

* Svrgavanje Janukoviča - novi "Hladni rat"?

Peskov je za rusku agenciju Interfaks rekao da ne poseduje take informacije.

Ukrajinsko tužilaštvo je danas saopštilo da ima informacije koje ukazuju da se Janukovič nalazi u Ukrajini i da vlasti nastavljaju potragu za njim, prenio je AFP.

Vitalij Kličko, bivši prvak sveta u boksu i predsednički kandidat u Ukrajini, upozorio je Moskvu da ne da azil svrgnutiom predsedniku Viktoru Janukoviču. U intervjuu nemačkoj štampi objavljenom u četvrtak, Kličko je rekao da se "sada sve vrti oko pitanja kako će se Rusija ponašti sa Janukovičem. Mogu samo da upozorim predsednika Rusije (protiv ideje) da ugosti Janukoviča i tako zaštiti krvavog diktatora".

"Janukovič mora odgovarati za svoje postupke pred ukrajinskim sudom", ukazao je Kličko u nemačkom dnevniku "Bild". Kličko smatra da bi Janukovič mogao biti na Krimu.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 27.02.2014. 11:02
Кличку би препоручио да не упозорава никога јер може да му се деси"камион са песком".
Četvrtak 27.02.2014. 13:19
. . . u katastrofalno konfuznoj situaciji u Ukrajini bar bi smelo nekim agresivnim saucesnicima i "vodjama", kao npr. bokserskom sampionu V. Klicku ( sa, za mene, upadljivo reduciranom sposobnoscu zdravog rasudjivanja ) i -prvenstveno za Ukrajince- NOVIM SVAPSKIM DUSEBRIZNICIMA, koji su uz pomoc lokalnih -ukrajinskih- pomagaca za vreme Drugog sv. rata tako "dobro" , temeljito, sredili i Ukrajince, koje su kao i ostale Slovene smatrali nizom rasom. – Posto i te historijske cinjenice , takozvano historijsko pamcenje, nisu suvišne mislim da je neophodno ponovo ih pomenuti i narocito miroljubivim švapskim NASRTLJIVCIMA , starim OSVAJACIMA U NOVOM RUHU , dati do znanja.
Četvrtak 27.02.2014. 12:55
Zastiticete kao sto su ti zastitili otadzbinu!!! Tesko tebi Janukovicu pored takvih trgovaca!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online