Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 23.02.2014.
13:49
Srna A

NSA nastavila da prisluškuje Nemce. I to još više!

Ako neko i dalje veruje Amerikancima, stvarno bi bilo vreme da se preispita... Jer, kako tumačiti de fakto ispunjenje obećanja Baraka Obame - da Američka Agencija za nacionalnu bezbednost (NSA) neće više da prisluškuje nemačkog kancelara Angelu Merkel - uz saznanje da je ta ista NSA sad povećala obim prisluškivanja ljudi iz njenog okruženja!? Znači, Agencija stvarno ne prisluškuje Angelu, a Barak stvarno nije ni obećao da neće da prisluškuje njene bliske saradnike, eventualno i rodbinu i prijatelje... Stvarno su dobri i pošteni ti Amerikanci, šta kažu - to ispune.

Nema tebi, sestro, bežanja od Amerikanaca, džabe što si najmoćnija žena na svetu: Angela Merkel, velika prijateljica Baraka Obame
 

I nisu u pitanju samo bližnji - NSA i dalje prisluškuje 320 istaknutih nemačkih ekonomista i političara, objavio je u nedelju list "Bild am zontag"!


List navodi da ova američka sveprisutna špijunska agencija još prisluškuje i prati desetine Nemaca, visoko rangirane nemačke političare i ekonomiste, uključujući federalnog ministara unutrašnjih poslova Tomasa de Maizijerija.


ANKETA
Da li je dobri i pošteni Barak stvarno prestao da prisluškuje svoju prijateljicu Angelu?

Pozivajući se na neimenovanog agenta NSA, list navodi da, iako je američki predsednik Barak Obama ispunio obećanje da SAD više neće da prisluškuje telefon kancelara Angele Merkel (a kad smo već kod toga, je l’ stvarno verujete da je ne prisluškuju?), američki agenti sada špijuniraju još više ljude iz njenog najbližeg okruženja. Inače, Obama je, neposredno pre priznanja o nadzoru nad Merkelovom, lagao o tome kako NSA, u stvari, nema potrebe da prisluškuje njegovu prijateljicu Angelu, jer on kad hoće nešto da sazna, on je sam pozove... Pa ako ovo nije skeč, šta je?


Odnosi Nemačke i SAD pogoršani su u oktobru, pošto je obelodanjeno da su pripadnici NSA prisluškivali mobilni telefon Merkelove.

Pročitajte još:

Ja kad kažem, ja sam, bre, rek'o: Barak Obama

* SAD prisluškivale Merkelovu 10 godina?

* NSA prisluškivala 35 lidera u svetu

* Ameri prisluškivali i kardinale tokom izbora pape

POVEZANE VESTI

Nedelja 23.02.2014. 14:16
2 von 3: "N3 Jugendtreff" 1992 mit Plan B und Angela Merkel: http://www.youtube.com/watch?v=B8nJV08eFq0 Lijepa mlada Anđa s tifus frizom ;))
Nedelja 23.02.2014. 22:17
Nikad nisu ni prestajali.
Četvrtak 01.05.2014. 19:04
PA ONA JE SVAKAKO AMERICKI SPIJUN KAO I MILOSEVIC I OSTALA BANDA A SPIJUNIRANJE JE SAMO PROVERA DALI SE SPROVODI ZADANA ZADACA !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online