Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 15.01.2014.
14:25
Beta A

Može im se: Vole državnici da "švrljaju"

Da su državnici ljudi od krvi i mesa dokazuje i njihova nesposobnost da se odupru slabostima "običnog" čoveka kao što je recimo preljube. Problem je što su pod lupom javnosti i imaju veći stepen odgovornosti i to ne samo prema svojim ljubavnim partnerima. Setite se samo Bila Klintona i Nikole Sarkozija koji su bili primorani da javno objasne čak i da se izvinjavaju narodu zbog svojih ljubavnih afera dok predsednik Francuske Fransoa Oland izabrao da to odloži uz obećanje da će uskoro razjasniti svoju bračnu situaciju. Ruski predsednik Vladimir Putin i dalje mudro ćuti o eventualnoj aferi sa gimnastičarkom....

"Prva dama" Francuske ljubi svog Fransoa...A koga on ljubi?
 

Franso Oland je, na redovnoj polugodišnjoj konferenciji za novinare u Jelisejskoj palati, priznao da prolazi kroz "bolan" period sa svojom partnerkom Valeri Trirvajler. Cela konferencija i sva dešavanja u zemlji bila su u senci skandala o njegovoj vezi sa glumicom Žili Gaje i odlasku njegove partnerke Valeri Trirvajler u bolnicu zbog šoka.

Francuski predsednik je odbio da kaže da li i dalje živi sa svojom partnerkom i da li je ona i dalje prva dama, ali je obećao da će "razjasniti" svoju privatnu situaciju pre odlaska u posetu SAD 11. februara.

Kako "to" rade drugi?

Dok je u zemljama engleskog govornog područja mala granica između javnog i privatnog života najviših fukcionera, u ostalom delu Evrope se više tolerišu ljubavne veze i privatni život tih ljudi.

Bil i Hilari ipak opstali posle Monike

Posle afere s Monikom Levinski, tadašnji američki predsednik Bil Klinton u avgustu 1998. godine je morao da prizna velikoj poroti da je imao "nedoličnu vezu" sa stažistkinjom Bele kuće Monikom Levinski.

Kasnije je to morao da prizna i američkom narodu na televiziji pod pritiskom Kongresa.

Ko je "kriv" za razvod Putinovih još se ne zna!

Za razliku od SAD, ruski predsednik Vladimir Putin je nakon jedne predstave rekao novinarima da se razveo od supruge Ljudmile, ne precizirajući datum.

Njegova izjava je usledila nakon hapšenja jednog ruskog novinara, koji je pisao da kruže priče o eventualnom venčanju Putina s gimnastičarkom Alinom Kabajevom.

U Francuskoj gde se naširoko pisalo o braku tadašnjeg predsednika Nikole

Ostavio ženu zbog manekenke? Možda...

Sarkozija, on je u kratkom saopštenju u oktobru 2007. godine najavio da se razvodi.

Nekoliko meseci kasnije Sarkozi je dozvolio novinarima da ga fotografišu s novom partnerkom, manekenkom i pevačicom Karlom Bruni.

Berluskoni: Šta koga briga s kim se volim?!

Međutim, bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni je uvek odbijao i smatrao kao "nedostojne napade" otkrića u medijima o njegovim vezama s maloletnicama.

Berluskoni nije hteo ništa da objašnjava već je tada samo (muški) rekao: "Bolje imati strast prema ženama, nego biti homoseksualac!". 

POVEZANE VESTI

Sreda 15.01.2014. 15:48
Ako su ti politicrati tako posteni prema svojim zenama. koliko su tek onda posteni prema narodu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online