Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 06.09.2013.
13:26
Vestionline A

Asadovo novo oružje je lepa Asma

Sirijski predsednik Bašar al Asad, protiv kog se steže obruč zbog navode upotrebe hemijskog oružja, shvatio je da se rat vodi i dobija u medijima, bez obzira na stvarno stanje na terenu. Asad je tako ušao u novu vrdtu obračuna, a novo oružje je njegova žena - lepa Asma.

Kako piše "ABC Njuz", sirijsko predsedništvo nedavno je otvorilo profil na Instagramu na kojem objavljuje fotografije iz svakodnevnog života predsednika Bašara al Asada i prve dame. Ali, na njima su prikazani neki drugi život, i neka druga Sirija, bez rata, razrušenih kuća, krvoprolića.

"ABC Njuz" smatra da fotorafijama želi da se pokaže da je Sirija u dobrim rukama. Glavna zvezda profila na Instagramu je lepa Asadova supruga - Asma, koja se smeši i pozira dok pomaže mladim Sirijcima, dodeljuje nagrade, razgovara sa ženama, deli hranu onima koji su ostali bez ičega...

Asma je inače, oduvek bila zanimljiva sirijskoj, ali i svetskoj javnosti. Važila je za vrlo modernu i obrazovanu pravu dama. Rođena je u Siriji, ali je većinu svog života provela u Londonu kao "Ema", gde je studirala i zaposlila se u "Dojče banci" pre nego što se verila za Asada i vratila u Siriju.

Kad je u Siriji počeo građanski rat, Asma se povukla iz javnosti, a među narodom se nagađalo da ne podržava muževljev način obačuna sa demonstrantima, a kasnije pobunjenicima. Međutim, vrlo brzo pojavila se uz njega - nasmejana.

Da je Asad malo zakasnio sa ovakvim pokušajima da pridobije javno mnenje pokazuju uglavnom negativni komentari ispod fotografija, koji šalju gomile uvreda na račun prve dame Sirije i režima njenog supruga. Ispod jedne na kojoj se smeši sa decom čak piše: "Da li ih je ubila pošto su je fotografisali?".

POVEZANE VESTI

Petak 06.09.2013. 15:46
Nema tu oruzja. Normalna zena pomaze kolko moze svom narodu, sta je tu cudno. Nemoze ona igrati golf a rakete uperene na celu drzavu, najnormalniji karakter a cudo nikakvo. Kod onih drzavnika cije zene plivaju u luksuzu i pljuju po narodu nema buducnosti, a ovo je stvaranje buducnosti kod boga i naroda.
Petak 06.09.2013. 14:14
....gde je studirala i zaposlila se u "Dojče banci" pre nego što se verila za Asada i vratila u Siriju. Sloba je bio GS bankar, cudno.... Kery vecera sa Asadom, Ramsfeld sa Sadamom. Netko kaze da pravi Ajatolah Homeini ima devet prsta, a ne deset kao ovaj danas. Neko veruje da je sve pripremano za sutrasnji rat od strane mocnika koji zele vlast nad ljudskom vrstom.....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online