Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 18.03.2013.
12:45
B92 A

Kako izgleda život bez muškosti?

Endrju Vordl proveo je ceo svoj život bez penisa, međutim, uskoro će biti operisan kako bi povratio svoju muškost.

Foto: Ilustracija
 

Endrju ima 39 godina, radi u obezbeđenju, i uskoro će biti prvi čovek kome je cela muškost napravljena od ruke.

Ovaj Britanac rodio se sa ektopičnom bešikom, bez penisa i testisa, i iako mu je kao mladom operacija uspešno vratila bešiku na mesto, nedostatak muškosti je ostao.

Međutim budućnost se promenila kada su hirurzi sa Londonskog univerziteta pristali da ga operišu i uzmu deo kože sa njegove podlaktice.

Hirurzi će deo kože, zajedno sa krvnim sudovima i nervima, saviti u cev i smestiti je u pubični deo. Potom će, posle inicijalnog oporavka, ugraditi pumpu koja će Endrjuu omogućiti da urinira i ima normalne seksualne odnose.

U razgovoru za Sun, Vordl je rekao: "Nisam verovao da će ovaj dan ikada doći i još uvek ne mogu da verujem da je moguće i da ću ja imati funkcionalan penis. To će biti neverovatan uspeh. Konačno ću moći da živim kao normalan muškarac."

"Stvari kao što su vođenje ljubavi i zasnivanje porodice, koje mnogi shvataju zdravo za gotovo, sada postaju moja realna opcija".

Iako nije imao penis, Vordl bio je hit među ženama, kako sam tvrdi spavao je sa više od 100 žena.

"Neke su trajale jednu noć a neke po par godina. Petina njih je znala istinu o meni" priča Endrju.

"Činjenica da sa njima nisam bio samo zbog seksa, učinila me je privlačnijim ženama. Imao sam šarma i zaista nije se sve vrtelo oko seksa."

Uprkos tome, urođeni defekt stvorio mu je gomilu problema. Majka ga je, sa 17 kada ga je rodila, dala na usvajanje. Imao je mnogo problema sa bubrezima i infekcije su uzrokovale 15 operacija kako bi se stvorila cev od njegove bešike kako bi urinirao normalno.

Pošto je stalno bio po bolnicama, mučili su ga u školi a celog života krio je veliku tajnu od prijatelja i drugara iz škole.

Jedino fizičku senzaciju koju je osetio, bili su leptirići u stomaku ali je njegova prva 17-godišnja devojka shvatila situaciju i prihvatila je pošto joj je on objasnio sve. Zabavljali su se četiri godine i prekinuli pošto je ona želela da iskusi stvari koje sa njim nije mogla.

Nije prošlo mnogo vremena kada se Endrju okrenuo sintetičkim drogama, kao što su ekstazi i LSD, kao način da se izbori sa svojim problemom.

"Uzimanjem droga napravio sam sebi savršen alibi. Odveo bih devojku u krevet i onda joj rekao da zbog droga ne mogu da nastavim."

Vordl, koji je radio kao barmen, kuvar i obezbeđenje zbog čega se često selio i putovao po Španiji i istočnom delu Evrope, imao je mnogo neprijatnih iskustava kada bi rekao damama da ne može da ima seks. Jedna devojka ga je udarila u facu a druga ga je varala.

Pre dve godine je dotakao dno i pokušao da se ubije preteranom dozom pilula.

Pošto je priznao sve sestri Mišel Bejli, zajedno su potražili pomoć. Otišao je kod svog pedijatra koji mu je rekao da je hirurgija napredovala i da je rešenje njegovog problema na pomolu.

Planira da napiše knjigu o svom životnom iskušenju i postane savetnik za ljude u sličnoj nevolji.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 18.03.2013. 12:57
e bas mi je drago zbog njega
Ponedeljak 18.03.2013. 13:41
Нек питају наше политичаре!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online