Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 04.03.2013.
02:33
Kurir A

Likvidiran najmlađi plaćeni ubica (13)

Hose Armando Moreno (13) jedan od najmlađih egzekutora meksičkog narko kartela "Zete" pronađen je mrtav u četvrtak, zajedno sa još šest osoba u meskičkoj državi Zakatekas.

Foto: Arhiva
 

Vlasti ove države saopštile su da je Morenovo telo pronađeno zajedno sa telima četiri žene i jednim muškarcem uz autoput u blizini mesta Morales, a svi su bili pogubljeni na svirep način.

Naime na telima se vide znakovi mučenja, a svi su likvidirani sa po jednim hicem u glavu. Veruje se da je među žrtvama i Morenova majka.

Hose Armanda Morena, najmlađeg egzekutora mesksičkog narkokartela, policija je uhapsila još 3. februara ove godine. Dečak ja na saslušanju priznao da je bio uključen u najmanje 10 ubistava, kao i da je on sam tri osobe lično likvidirao sa oružjem velikog kalibra.

Policija je bila prinuđena da pusti na slobodu dečaka, pošto zakon zabranjuje pritvor deci koja su mlađa od 14 godina, koja ne mogu biti zatvorena ni u popravne ustanove.

Ovo je drugi slučaj da meksički narkokarteli u međusobnom ratu koriste decu. Prvi je bio Edgar Himenez poznat pod nazivom “ El Pončis” (14) rođen u SAD koji je 2011 godine osuđen na tri godine zatvora zato što je lično četvorici muškaraca odsekao glave.

"Učestvovao sam u četiri egzekucije, ali sam se i drogirao pod pretnjom, jer da nisam, oni bi me ubili, rekao je, Himenez.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 04.03.2013. 03:43
Жао ми је пријатељски народ Мексика.Зар је могуће да мафија може бити јача од државе?
Ponedeljak 04.03.2013. 08:45
Zloupotreba dece, deca se najlakše zastraše da rade po tuđim nalozima...
Ponedeljak 04.03.2013. 10:06
OVO JE STVARNO SRAMOTA ! ! ! Molim vas pogledajte kaliko je ovaj novinar nepismen? U ovom clanku on kaze sledece "Učestvovao sam u četiri egzekucije, ali sam se i drogirao pod pretnjom, jer da nisam, oni bi me ubili, rekao je, Himenez. " Nepismeni brate moj dali si ti bio na casovima srpskog jezika u osnovnos skoli? Rec "Execution" je engleska rec koja ima korene u latinskom jeziku, i znaci ubiti osobu po nalogu suda. Ova rec se takodje koristi kad je u pitanju kriminalno ubistvo "atentat" u ovom slucaju. Stvarno mi se smuci kad vidim kako su ovi takozvani novinari nepismeni i kako nam unakazuju nas lepi Srpski jezik.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online