Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 11.02.2013.
20:31
rts rs A

Vestervele otkazao posetu Srbiji

Zbog smrti oca, šef nemačke diplomatije Gvido Vestervele otkazao posetu Beogradu. Vestervele je sutra uveče trebalo da se sastane sa najvišim srpskim zvaničnicima i razgovara o temama u vezi sa evropskim integracijama Srbije, Kosovom i bilateralnim odnosima.

 Vestervele je, prema najavama iz Beograda, sutra uveče trebalo da poseti Srbiju
 

Šef nemačke diplomatije Gvido Vestervele sutra neće posetiti Beograd pošto je, zbog smrti oca, otkazao sve sastanke zakazane za period do 17. februara.
 

Nakon vesti da je umro otac šefa nemačke diplomatije, Ministarstvo inostranih poslova u Berlinu saopštilo je da je Vestervele otkazao sve zvanično zakazane termine od danas do 17. februara.

Vestervele je, prema najavama iz Beograda, sutra uveče trebalo da poseti Srbiju, gde je sa najvišim srpskim zvaničnicima trebalo da razgovara o temama u vezi sa evropskim integracijama Srbije, Kosovom i bilateralnim odnosima.

U okviru turneje po regionu, a nedelju dana uoči posete prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića Berlinu, Vestervele je trebalo da poseti Beograd.

Vučić će u Nemačkoj predvoditi delegaciju u kojoj su potpredsednica Vlade Srbije zadužena za evropske integracije Suzana Grubješić i predsednica skupštinskog Odbora za evropske integracije Milica Delević.

Cilj je da se nemački parlamentarci i zvaničnici ubede da daju zeleno svetlo za početak pristupnih pregovora Srbije sa EU.

Vestervele je vest o smrti svoga oca primio u vreme posete Indoneziji, koju će danas, nešto ranije nego što je planirano, i okončati.

Ponedeljak 11.02.2013. 20:41
VESTERVELE je stalni gost na godisnjim skupovima BILDERBERGERA. Da bog da NIKAD ne dosao u srbiju! Oni koji poznaju bilderbergere znaju sta mislim.
Ponedeljak 11.02.2013. 22:15
Хвала ти Боже , да си спречио педера Вестервела да убрза велеиздају Буцка Дачића и Томе гробара!
Utorak 12.02.2013. 02:56
Нијемци су нама увијек долазили са Тенковима и Авијонима а враћали се у Сандуку,тако пустите Човјека нека дође можда ће и нас Срећа снаћи у његовој несрећи.Као што су Преци говорили "Смрт Фашизму слобода Србском Народу!!"Разумијем њемаћки и понекад гледам из Швајцарске на ЗДФ-у емисије у којима он ућествује он се наразликује од Геншера нимало а и зашто би кад су обадвојица из ФДП и креирали су прљаву Политику БНД-а против Срба из Републике Српске и Крајине као и Србије.Геншер је Усташе који су били у Њемаћкој имиграцији за вријеме СФРЈ подржавао свим оружјем видљивим и невидљивим а знамо шта се десило у Крајини.Мрзим Нијемце више него Хрвате они су увијек нама о глави радили.Нека недолази!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online