Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 31.10.2012.
06:45
N. P. A

Pokojni Milan postao Bojan?!

Težeći senzaciji, list je poginulog Milana Perića prekrstio u Bojana Solivića, uz tvrdnju da ga je na autoputu u Švajcarskoj pregazilo čak 15 automobila!

 

Britanski dnevnik "Dejli mejl", objavio je na svom sajtu ("Mail-online") priču o 56-godišnjem Srbinu koji je prošlog četvrtka rano ujutro tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći u Švajcarskoj, na autoputu broj 13, u kantonu Sent Galen.

I ne bi bilo u tome ništa sporno da u desetak redova opisa tragedije u kojoj je nesrećnog čoveka nakon gotovo bezazlene saobraćajke pregazilo nekoliko automobila čiji su vozači mislili da je reč o životinji na drumu ili delovima havarisanog automobila (govorilo se o čak 15 vozila!) nije našlo mnoštvo krupnih materijalnih grešaka. Na to su se očigledno upecali i pojedini mediji u Srbiji, prenoseći netačne podatke.

Milan Perić


Čitaoci "Vesti" setiće se da smo priču o nesrećnom Milanu Periću, koji ima 54, a ne 56 godina kako navode britanski izvori, najavili na prvoj i objavili na 10. strani izdanja od prošle subote.

Dva dana kasnije, dakle u ponedeljak, doneli smo i ispovest njegove udovice Slavice Perić i sina Radeta koji su šoku zbog načina na koji su izgubili supruga i oca.


Za razliku od svih drugih medija, "Vesti" su posetile ucveljenu porodicu u mestu St. Mergreten, gde je živeo pokojni Perić, rodom iz Velikog Popovca kod Petrovca na Mlavi. Podatke o okolnostima tragedije dobili smo iz prve ruke, pa nije moglo da nam se desi kao "Dejli mejlu" da pokojnog Milana Perića, volšebno prekrstimo u nekog Bojana Solivića (?). Odakle se to ime stvorilo na stranicama britanskog dnevnika nismo mogli da proverimo, ali to netačno ime pojavilo se i u drugim medijima koji su ga preneli bez provere... "Vesti" u tu zamku nisu upale, pa će i nadalje blagovremeno i istinito obaveštavati svoje čitaoce.
 

Tragedija


Da podsetimo, na automobil marke smart kojim je tog kobnog jutra upravljao Milan Perić, a automobil je bio registrovan na njegovu suprugu, otpozadi je naleteo drugi automoibil i nabio ga u bankinu sa desne strane autoputa. I dalje je nejasno da li je nakon toga nesrećni čovek ošamućen od udara izašao iz automobila i pao na autoput ili je jednostavno ispao iz vozila prilikom prvog udara, nakon čega su ga pregazili drugi vozači.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online