Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 07.09.2012.
03:23
Herald san A

Pronađena beba pored mrtve majke

U utorak uveče policija Viktorije je u stanu na zapadu Melburna pronašla bebu dečaka, koji je puna dva dana ležao pored tela mrtve žene, za koju se veruje da je njegova majka.

Dete staro 15 meseci prevezano je u Kraljevsku dečju bolnicu sa simptomima dehidracije, nakon što je utorak oko 21 čas pronađeno u stanu u Jaravilu zajedno sa telom 25-godišnje žene.

Policija odnosi leš preminule žene
 


Policija veruje da je smrt žene, čije je telo pronađeno u stanu u Tong ulici, nedaleko od Samervil rouda, nastupila pod sumnjivim okolnostima. Iako policija nije mogla da potvrdi da li je mrtva žena dečakova majka, prema izjavama svedoka tvrdi se da je ona u stanu sa dečakom živela izvesno vreme.


Košmija Brenton Doz potvrdio je novinarima Ejdža da je sa svojom suprugom često viđao dečaka i ženu dok su šetali pored njihove kuće.


- Žena i ja saosećamo se sa tom porodicom. Ona je toliko bila brižna prema svom sinu - rekao je Brenton Doz koji je sa nevericom primio vest o tragediji. Rekao je i da je ekipa hitne pomoći u utorak oko podneva kucala na ženina vrata, ali da su otišli kada im niko nije otvorio.

Jedan od komšija bio je u suzama dok je novinarima opisivao tragediju. - Ona je

Uzrok smrti se utvrđuje

Predstavnica za štampu policije Viktorije najavila je autopsiju kojom će biti utvrđen tačan uzrok smrti žene čije je telo pronađeno u stanu. Veruje se da je žena preminula u ponedeljak.
- Policija veruje da je smrt žene nastupila pod nerazjašnjenim okolnostima, ali da nakon izvršene autopsije policija će moći da saopšti pod kojim okolnostima je ona umrla - izjavila je predstavnica policije.

uvek bila nasmejana i igrala se sa svojim detetom - rekao je čovek koji nije želeo da mu se objavi ime.

Prema njegovim rečima mališan je još uvek učio svoje prve korake. Takođe, podsetio je kako su policija i socijalni radnici dolazili nekoliko puta u ponedeljak, ali da ni njima niko nije otvarao ulazna vrata stana. Sagovornik novina čuo je plač deteta nakon što je otišla policija, ali ništa nije ukazivalo na tragediju. Kapil Pradham koji živi iznad stana preminule žene kaže da nije čuo plač deteta.


Policija je ušla u stan preminule žene u utorak oko 21 čas nakon što su primili poziv da provere stanje majke i njenog deteta. Dete koje je primljeno u bolnicu u stabilnom je stanju.

POVEZANE VESTI

Petak 07.09.2012. 04:53
Jadno dete, kako li se uplasilo kad videlo da mu se majka ne pomera dva dana i ne otvara oci. Uzas.
Petak 07.09.2012. 08:07
Drugi slučaj za nekoliko dana, jadna deca.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online