Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 16.07.2012.
14:35
Beta A

Demonstranti podsetili Hilari na Moniku Levinski

Demonstranti u Aleksandriji, na severu Egipta, bacali su šta su stigli na konvoj u kojem je bila državni sekretar SAD Hilari Klinton koja je u poseti.

Monika Levinski je svojevremeno, oralno zadovoljavala nekadašnjeg predsednika Amerike Bila Klintona u Ovalnom kabinetu. Hilari Klinton je to sve, bar za javnost, stoički podnela
 

Demonstranti su uz to uzvikivali "Monika, Monika!", podsećajući je na seks-skandal njenog muža Bila Klintona s Monikom Levinski koji ga je krajem 1990-tih godina koštao mesta predsednika SAD.

Egipćani su paradajzom, cipelama i flašama vode gađali kolonu automobila sa Hilari Klinton koja je pod policijskom zaštitom došla da poseti Konzulat SAD povodom njegovog ponovnog otvaranja. Jedan američki zvaničnik je rekao da nije pogođen automobil u kojem je bila Hilari Klinton.

Demonstranti su uzvikivali i "Irhal, Klinton!" (Napolje Klinton!). Izgleda da su demonstracije podstaknute sumnjom u Egiptu o tome da su SAD pomogle Muslimanskoj braći da pobedi na izborima za prvu vlast po rušenju predsednika Hosnija Mubaraka 2011. godine.

"Želim da bude jasno da se Sjedinjene Države nisu mešale u to ko će u Egiptu pobediti, a ko izgubiti, čak i da smo to mogli, a naravno, mi to ne možemo", rekla je Hilari Klinton u govoru u konzulatu.

Konzulat u Aleksandriji je zatvoren 1993. godine iz budžetskih razloga, ali je ponovo otvoren za podršku privredi te važne sredozemne luke.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 16.07.2012. 15:42
...seks-skandal njenog muža Bila Klintona s Monikom Levinski koji ga je krajem 1990-tih godina koštao mesta predsednika SAD. ----------------------------------- Sta pisete bre...? Skandal ne da ga nije kostao mesta, nego je mrcina odsedela puna dva mandata.
Ponedeljak 16.07.2012. 14:56
Ne da se nisu mesali .. nego su se BAS umesali u izbore... zato je tamo veliko nezadovoljstvo..! Sledeca zemlja koju ce USA podeliti je Saudijska Arabija.... razlog je prost - - Kina je postala najveci kupac NAFTE iz S.Arabije i Kina trazi da placa naftu u eurima ili juanu ... sto bi znacilo PROPAST petro $ (sporazum S.Arabije i USA u obaveznom placanju nafte $... sto su pratile i ostale zemlje OPEK-a i povecale traznju za $ jos od 70-ih).. .. Da bi sacuvala bar nesto kontrole nad NAFTOM - USA ce podeliti S.Arabiju uz pomoc Bahreina i jos nekih zemalja gde sele svoje v.baze..!
Ponedeljak 16.07.2012. 16:18
Naravno, vi se nigdje ne mjesate, vi samo bombama ucite narode coca cola civilizaciji i vasoj demokratiji ! Svi su to shvatili, pa i ovi Egipcani, osim " modernih " politicara iz Srbije !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online