Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 29.04.2012.
18:56
Blic A

Obama isprozivao pripitu Hilari

Na večeri za izveštače iz Bele kuće održanoj u subotu, američki predsednik Barak Obama našalio se na račun Hilari Klinton, rekavši da mu ona "neprekidno šalje SMS poruke u pripitom stanju iz Kartagene".

Hilari džuskala i ispijala piva kao da joj je 20

"Uprkos mnogim preprekama, mnogo toga se promenilo otkako sam na funkciji. Pre četiri godine, na preliminarnim izborima, vodio sam tešku borbu protiv Hilari Klinton. Četiri godine kasnije, ona mi u pripitom stanju neprestano šalje SMS poruke iz Kartagene", rekao je Obama.

Početkom aprila Klintonova je snimljena kako se provodi uz pivo u Kartageni, gde je učestvovala na "Samitu Amerika". Neposredno pred odlazak na put, objavljena je upečatljiva fotografija državne sekretarke kako u vojnom avionu C-17 za Libiju šalje SMS poruke, koja je dovela do stvaranja internet fenomena "Hilarine Poruke".

Ovogodišnji preliminarni izbori, izbori 2008, skandal u Odeljenju opštih službi američke administracije, obaveštajne službe i Donald Tramp - svi oni su se našli na udaru Obaminog humora na večeri održanoj u subotu, kojoj su prisustvovale mnoge poznate ličnosti.

Čak je i izlazak na scenu bio duhovit. Neposredno pre nego što je stao za govornički pult, predsednik je prošetao binom, sa navodno "uključenim mikrofonom", aludirajući na događaj kada je prošlog meseca "uhvaćen" njegov razgovor sa ruskim predsednikom Dmitrijem Medvedevom.

"Šta ja ovde uopšte radim? Najvaljujem Džimija Kimela i pričam viceve Kim Kardašijan", upitao je on šetajući se po sceni.

Kraj zabavljanja gostiju američki predsednik je iskoristio da isproziva i pripadnike svog obezbeđenja, odnosno čuvene Tajne službe koji su se nedavno osramotili jer su umesto da čuvaju Obamu veče provodili sa prostitutkama. Odlazeći sa bine Obama je rekao da mora da požuri kako bi stigao da povede kući obezbeđenje, pre nego što im nastupi policijski čas.

Komičar Džimi Kimel, koji je bio voditelj na ovom događaju, bavio se pitanjem legalizacije marihuane.

"Šta je to odlučna akcija za borbu protiv korišćenja marihuane? Obziljno, u čemu je problem? Ukinućemo narodu grickalice? I pušači marihuane glasaju. Ponekad nedelju dana posle izbora, ali ipak glasaju", rekao je on.

Kimel je posle toga pozvao okupljene, među kojima su bili i Kim Kardašijan i Džordž Kluni, da podignu ruku ukoliko nikada nisu pušili marihuanu. Pošto se podiglo samo nekoliko ruku, Kimel se direktno Obratio Obami. "Marihuana je nešto do čega je običnim ljudima stalo", rekao je on.

Na tradicionalnu Večeru za dopisnike došli su Kim Kardašijan, Lindzi Lohan, Džordž Kluni, Kejt Hadson, Riz Viterspun i Sofija Vergara, između ostalih. Poznati su zajedno sa novinarima i političarima prisustvovali događaju koji se odigrava od davne 1920. a na kom se tradicionalno dodjeljuju nagrade najboljim političkim novinarima.

Kim Kardašijan je došla u pratnji svoje majke Kris Džener. "Upravo smo sletele u Vašington i idemo na Večeru dopisnika u Belu kuću. Veoma uzbudljivo!", objavila je na Tviteru Kim pre samog dolaska. Ona je za tu priliku izabrala elegantnu smaragdnozelenu haljinu od pliša sa srebrnim detaljima.


Muškarci su takođe izgledali veoma elegantno. Najveću pažnju je izazvao najpoželjniji svetski neženja Džordž Kluni koji je na večeru došao sam, bez svoje devojke Stejsi Kibler. "Ona nije mogla da dođe, radi", izjavio je Kluni.

Problematična Lindzi Lohan je jedva stigla na vreme. Naime, ona je propustila svoj let za Vašington zbog žurke na kojoj je bila do ranih jutarnjih sati. Ipak, na njenom licu nije bilo vidljivih znakova umora.

Šarliz Teron se odlučila za jednostavnu, ali seksepilnu dugačku haljinu, a kosa joj je bila skupljena u punđu. Manekenka El Mekferson je privukla pažnju prisutnih dugim nogama koje su se videle ispod haljine sa "strateškim" prorezom.

POVEZANE VESTI

Nedelja 29.04.2012. 19:19
Америчка Мала од скандала би му изгледа радо дала! Пошто није успела да замени Билија она би да замени Монику, није то лоше јер ако то уради макар ће мало да престане да зеза цео свет.
Nedelja 29.04.2012. 19:54
Radi se o zenskoj osobi koja od obrazovanja ima samo srednju skolu zavrsenu u USA provinciji.Taj manjak obrazovanja i vaspitanja nije u stanju da eliminise i svuda izaziva podsmeh, ali posto iza nje stoje USA svoje hirove cesto isterava do kraja. U State Department-u postavlja na visoke polozaje samo one kojipodilaze njenoj sujeti i koji ce da joj obezbede novac od malih zemalja koje traze neku pomoc USA. Tako je bila veliki korisnik gotovine pribavljene trgovinom organima na Kosovu i Metohiji, a svi vidimo sta se desava kada joj dodju u posetu siptarski politicari, odmah pocnu krvava desavanja na Balkanu.
Nedelja 29.04.2012. 19:46
Idi bre ...oni žive 200 na sat:) boli njih uvo za ostatak svijeta.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online