Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 19.03.2012.
18:51 >> 19:41h
24sata.rs A

Top model za kupaće kostime je vođa švercera droge

Internacionalni model za kupaće kostime, Simona Farou (37), optužena je da je bila šef globalnog narko lanca i sada se prvi put pred kamerama pojavila sa lisicama na rukama nakon što je uhapšena u jednom motelu.

Internacionalni model za kupaće kostime, Simona Farou (37) se prvi put pred kamerama pojavila sa lisicama na rukama nakon što je uhapšena u jednom motelu
 

Bivša pin-ap devojka koja je krasila naslovnice magazina za muškarce pronađena je kako se krije u jednom jeftinom motelu u Kvinslandu nakon što je mesec dana bežala od Uprave za suzbijanje droge (Drug Enforcement Administration, DEA), prenosi britanski "Dejli mejl".


Pognute glave i plavih uvojaka kose, Farou je okrenula glavu kamerama dok su je dva federalna agenta sprovodila u lisicma.

Optužena je da je trgovala narkoticima u kesama sa solju za kupanje
 


Lepotica je optužena da je trgovala narkoticima u kesama sa solju za kupanje koje je iznosila iz svog luksuznog stana u Holivudu, a policija tvrdi da Farou ima čak 19 pseudonima. Očekuje se da će se pojaviti pred sudom sledeće nedelje kada bude izručena Sidneju.

Krasila je brojne naslovne strane muških časopisa...

Simona je u bekstvu bila mesec dana nakon što se nije pojavila na sudu plativši prethodno kauciju od 150.000 dolara tvrdeći da neko pokušava da je ubije.

Sud je izložio dokumenta u kojima se navodi da je Simona svoju kriminalnu pozadinu maskirala glamurom u svetu modelinga gde je plavokosa lepotica bila izglasana od strane čitalaca magazina FHM za “najseksipilniju ženu na svetu”.

Na sudu će takođe biti izneti i dokazi u njenu umešanost u trgovinu drogom u SAD i Australiji.

Farou je krijumčarila visoko kvalitetne kristalni metilamfetamin koji je poštom slala u Južni Vels i Viktoriju
 


Svoje ilegalne operacije vršila je iz svog stana u blizini Sanset bulevara gde su je neko vreme i posmatrali pripadnici američke službe za suzbijanje droge. Policija tvrdi da je Farou krijumčarila visoko kvalitetne kristalni metilamfetamin koji je poštom slala u Južni Vels i Viktoriju pakujući ga kao sredstvo za kupanje.

Kupci su novac slali poštom ili uplaćivali na njen račun u Nacionalnoj banci Autralije.

Jedan od članova narko bande izvršio je samoubistvo u Holivudu nakon što je pozvan na saslušanje.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 19.03.2012. 18:58
preokrenula se?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online