Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Četvrtak 20.10.2011.
21:47
Vestionline A

Hilari zinula kad je čula za Gadafija

Hilari Klinton je za vest o Gadafijevoj smrti saznala dok se pripremala za intervju u Kabulu (Avganistan).

 

Kamere su već bile uključene jer je u Kabulu trebalo da počne intervju sa Hilari Klinton. Huma Abedin, njena pomićnica, dodala joj je iznenada blekberi kako bi državna sekretarka SAD-a pročitala prvu vest: Gadafi je uhapšen!


"Vau", uzviknula je Klintonova i ostalima u prostoriji razglasila ono što je pisalo na ekranu: "Prema nepotvrđenim informacijama Gadafi je uhapšen". 

Vratila je blekberi Humi prema kojoj su potrčali ostali kako bi sei sami uverili u ono što je Hilari izgovorila. Pokušavajući da održi situaciju mirnom i pod kontrolom nekoliko puta je ponovila: "Nepotvrđene informacije, nepotvrđene", a potom dodala: "Imali smo gomilu ovakvih informacija i ranije. već nekoliko puta je uhapšen!"


Iako se pravila da je sve pod kontrolom, a dobijena vest je kao i svaka druga primetan je osmeh na uglu usana Hilari Klinton, koji nije uspela da sakrije. Pretpostavljamo da je u sebi likovala.

Kako su nastavile da pristižu informacije intervju je za trenutak prekinut kako bi američka političarka potvrdila informaciju, a onda se vratila i smejući se i pljeskajući rukama srećno uzviknula: "Došli smo, videli, mrtav je!".

Klintonova je pre samo dva dana nenajavljeno posetila Libiju. U Tripoliju je izjavila kako želi da Gadafi bude uhvaće živ ili mrtva, potpuno je sve jedno. Ovo je prvi put da je jedan visoki američki zvaničnik otvoreno rekao da Gadafi treba da bude ubijen.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 20.10.2011. 22:02
ha zamislite samo kako bi zinula i zagrcnula se da dobije vest da su Srbi povratili Kosovo...mislim na nacin koji su oni potcenili...pomoc onih kojima je vise dosta americkog gazdovanja...
Četvrtak 20.10.2011. 22:32
Da je kojim slucajem neki politicar na ovom usljivom Svetu rekao kao sto je ovo djubre izjavilo trazeci Gadafijevu smrt...bio bi osudjen i porglasen za primitvca, ubicom, tiraninom itd. Ovo djubre je ladno izjavila to sto je izjavila i ceo usljivi Svet je ostao hladan...nigde nikakve rekcije. Ovo djubre kao njen suprug djubre Bili-Killer treba za ono sto su uradili Srbiji 1999 poslati u vecna lovista, treba ih prosto receno UBITI. Sada neka me kako god hoce nazove: teroristom, tiraninom, ludakom, ubicom...sve jedno mi je...ja zivim za dan da vidim Klintonove MRTVE! Nije hriscanski, ali je realno!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online