Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 07.10.2011.
17:27
Vestionline A

Putin dobio za rođendan kolač, bojanku i pesmicu

Vladimir Putin danas slavi 59. rođendan, a među prvima ruskom premijeru su čestitale pripadnice popularnog ženskog fan-kluba - koje su ispekle kolač i organizovale glasanje za "naj-seksi deo Putinovog tela", prenosi na onlajn izdanju "Raša tudej".

Putinov portparol Dmitrij Peskov rekao je da Putin provodi rođendan "radno", a da od juče prima čestitke i poklone. Pripadnici pokreta "Naši" su u čašt Putinovog rođendana organizovali snimanje filma u kojem je učestvovalo oko 2.000 ljudi. Oni su zapalili sveće i njima u jednoj moskovskoj ulici formirali broj 59, dok su pevali pesmu sa refrenom: "Nažalost, rođendan je samo jednom godišnje."

Slavi 59. rođendan: Vladimir Putin

Autori erotskog kalendara sa studentkinjama Moskovskog državnog univerziteta, koji je izrađen prošle godine, u čast 58. Putinovog rođendana, ove godine su za premijera kreirali bojanku "Dima i Vova", sa doživljajima dvojice dečaka - Dimitrija i Vladimira.

Putin je rođen 7. oktobra 1952. godine u Lenjingradu, 1975. diplomirao je na tamošnjem univerzitetu, a zatim se zaposlio u javnim organima bezbednosti.

Službovao je u bivšoj Demokratskoj Republici Nemačkoj od 1985. do 1990.

Skini se za Putina

 

U Rusiji je putem Interneta pokrenuta akcija u kojoj se pozivaju devojke da, u znak podrške kandidaturi premijera Vladimira Putina na izborima za predsednika - skinu odeću!

godine, a zatim je prešao na poslove u administraciji Sankt Peterburga.

Od 1996. godine, Putin prelazi u Moskvu gde počinje da radi za predsedničku administraciju, a od 31. decembra 1999. godine postaje vršilac dužnosti predsednika.

Za predsednika prvi put je izabran 2000, a zatim ponovo 2004. godine, a premijer Rusije postao je 2008. Putin je kandidat vladajuće partije "Jedinstvena Rusija" za predstojeće izbore, 2012, a jedinstvena procena ruske i svetske javnosti je da će Putin ubedljivo pobediti konkurenciju i osvojiti treći mandat.

Berluskoni otputovao na Putinov rođendan

Italijanski premijer Silvio Berluskoni otputovao je danas za Rusiju gde će prisustvovati proslavi 59. rođendana svog prijatelja Vladimira Putina, prenose italijanski mediji.

Prošle godine u isto vreme njih dvojica su bili na privatnom odmoru u jednoj rezidenciju blizu Sankt Peterburga. Putin i Berluskoni održavaju prijateljske odnose od početka 2000. kada je Putin bio ruski predsednik.

Italijanski predsednik vlade koji je nedavno proslavio svoj 75. rođendan, bio je više puta u privatnim posetama Rusiji i opisao Putina kao blagodet za njegovu zemlju.

Putin je sredinom septembra hvalio "državničke" kvalitete svog italijanskog prijatelja i ocenio da je seks skandal Rubigejt u kome se Berluskoniju sudu zbog angažovanja maloletne prostitutke samo "rezultat zavisti".

"Štagod kažu o gospodinu Berluskoniju i njegovom posebnom odnosu sa lepšim polom, a uzgred oni to rade iz zavisti, on se pokazao kao odgovoran državnik u svakom smislu te reči", rekao je ruski premijer 16. septembra na ekonomskom forumu u Sočiju.

POVEZANE VESTI

Petak 07.10.2011. 17:32
srecan rodjendan Crveni Care.povedi Rusiju u prosperitet,i pomogni Srbiji..
Petak 07.10.2011. 21:42
Владимир Владимирович, Поздравляю тебя с днем рождения! В этот день я хочу подарить тебе огромный букет комплиментов, причем все они будут истинной правдой. Твоему острому уму, красивой внешности, прекрасному характеру и искрометному юмору могут позавидовать многие. У тебя все получается, все удается – судьба благосклонна к тебе, и это очень приятно. Пусть все, чего ты хочешь, о чем мечтаешь, сбывается быстро, легко и красиво. В день рождения я хочу пожелать тебе радости, добра, здоровья и удачи. Она и так во всем сопутствует тебе, пусть же и дальше Фортуна будет к тебе благосклонной. А еще я желаю тебе огромного личного счастья, чтобы оно согревало каждый день твоей жизни, наполняло душу лю
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online