Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 07.09.2011.
17:50
Vestionline A

Mama gladna slave obukla ćerku kao prostitutku

Bizarni američki rijaliti šou "Todlers end tijaras" svake nedelje iznedri po jednu majku kojoj bi trebalo oduzeti dete. Najnoviji primer je žena koja je svoju trogodišnju ćerku u takmičenju malih "misica" maskirala u prostitutku. Prošlonedeljna "mama godine" je četvorogodišnjoj devojčici stavila veštačke grudi i zadnjicu!

Mislili smo da ne može gore, ali ipak može: Četvorogodišnja "Zgodna žena" 

U jednoj od najnovijih epizoda pojavljuje se trogodišnja Peizli koju je njena majka obukla kao prostitutku. Devojčica je u delu takmičenja, koji pokazuje talente, odglumila Džuliju Roberts u poznatom filmu "Zgodna žena". Nastup trogodišnjakinje šokirao je čak i mame ostalih učesnica takmičenja.

"Obukla ju je u prostitutku. Ja to nikada ne bih uradila svojoj ćerki", rekla je jedna od mama.

"Todlers end tijaras" je američki rijaliti koji se od 2009. godine emituje na kablovskoj televiziji TLC, a prikazuje život dece koja učestvuju na takmičenjima lepote. Šou je od prvog dana privukao veliku pažnju i izazvao brojne kontroverze jer je javnost saznala kroz šta sve devojčice prolaze zarad suludih ambicija (uglavnom ružnih i debelih) roditelja.

Perike, scenska šminka, veštački nokti, potamnjivanje kože, veštački zubi koji treba da ulepšaju krezube devojčice, pa čak i vrckavi i "erotični" pokreti dece, koja još ne znaju ni svoje ime da izgovore kako treba, mogu se čak nazvati i normalnim u odnosu na ono što je ovaj šou pokazao u nekoliko poslednjih epizoda.

Posle mame koja je svojoj ćerki ubrizgavala botoks, američku javnost je šokirao i "slučaj" četvorogodišnje Medi koja gumi kantri pevačicu Doli Parton. Da bi što vernije prikazala ulogu Medi je dobila veštačku guzu i grudi.

Kao i sve devojčice koje žele da budu "velike" pa vuku za sobom mamine cipele i ova četvorogodišnjakinja je sa "guzom" i "sikama", kako ih zove, uživala. Ali, to ne znači da je njena mama normalna.  

Sreda 07.09.2011. 18:03
Sad je to glavni hit u Americi, roditelji oblace male devojcice kao porno-glumice i prostitutke organizujuci i izbore za mis verovatno u zelji da sirotu decu sto agresivnije "proguraju" na veliko trziste pedofila i pri tom sebi steknu mnoge koristi. Uskoro su verovatno moguce cak i parade takvih roditelja i njihove dece ako SZO prihvati stav njihovih sihijatara usvojen pre par nedelja
Sreda 07.09.2011. 18:19
koliko bolesnih stvari treba vremenom da ocekujemo posle gej parada da jednom dodje u srbiju sa trulog zapada koji vise nezna sta ce sa svojom dekadencijom
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online