Sreda 07.09.2011.
17:50
Vestionline

Mama gladna slave obukla ćerku kao prostitutku

Mislili smo da ne može gore, ali ipak može: Četvorogodišnja "Zgodna žena" 

U jednoj od najnovijih epizoda pojavljuje se trogodišnja Peizli koju je njena majka obukla kao prostitutku. Devojčica je u delu takmičenja, koji pokazuje talente, odglumila Džuliju Roberts u poznatom filmu "Zgodna žena". Nastup trogodišnjakinje šokirao je čak i mame ostalih učesnica takmičenja.

"Obukla ju je u prostitutku. Ja to nikada ne bih uradila svojoj ćerki", rekla je jedna od mama.

"Todlers end tijaras" je američki rijaliti koji se od 2009. godine emituje na kablovskoj televiziji TLC, a prikazuje život dece koja učestvuju na takmičenjima lepote. Šou je od prvog dana privukao veliku pažnju i izazvao brojne kontroverze jer je javnost saznala kroz šta sve devojčice prolaze zarad suludih ambicija (uglavnom ružnih i debelih) roditelja.

Perike, scenska šminka, veštački nokti, potamnjivanje kože, veštački zubi koji treba da ulepšaju krezube devojčice, pa čak i vrckavi i "erotični" pokreti dece, koja još ne znaju ni svoje ime da izgovore kako treba, mogu se čak nazvati i normalnim u odnosu na ono što je ovaj šou pokazao u nekoliko poslednjih epizoda.

Posle mame koja je svojoj ćerki ubrizgavala botoks, američku javnost je šokirao i "slučaj" četvorogodišnje Medi koja gumi kantri pevačicu Doli Parton. Da bi što vernije prikazala ulogu Medi je dobila veštačku guzu i grudi.

Kao i sve devojčice koje žele da budu "velike" pa vuku za sobom mamine cipele i ova četvorogodišnjakinja je sa "guzom" i "sikama", kako ih zove, uživala. Ali, to ne znači da je njena mama normalna.  

2024 © - Vesti online