Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 03.07.2011.
07:16
Srna A

Sobarica koja je optužila Stros-Kana radi kao prostitutka

Sobarica njujorškog hotela, koja je optužila bivšeg predsednika Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Dominika Stros-Kana za seksualni napad, radila je u tom hotelu kao prostitutka, piše "Njujork post".

Dominik Stros-Kan
 

Izvor blizak odbrani rekao je listu da je sobarica hotela "Sofitel" imala seksualne odnose sa gostima hotela uz novčanu naknadu.


"Postoje informacije da je dobijala visoke honorare", rekao je izvor listu, dodajući da je sobarica imala dosta troškova za usluge frizera i kozmetičara, a koje su plaćali muškarci koji nisu sa njom u rodbinskim vezama.


Tužilaštvo je saopštilo da je sprovedena temeljna istraga hotelske sobarice i njenih izjava, što ih je nagnalo da promene stav. Sobarica je optužila Stros-Kana da ju je jurio kroz apartman u hotelu u maju, pokušavajući da joj skine čarape i da je prisili na oralni seks.


Stros-Kan je oslobođen uz kauciju od šest miliona dolara u gotovini i obveznicama, posle čega je bio u kućnom pritvoru. Optužbe protiv njega i dalje stoje, ali tužilaštvo očigledno više nije tako sigurno u čvrstinu slučaja. On će sada dobiti nazad kauciju, prenose mediji.


Tužilaštvo je pristalo da Stros-Kan bude oslobođen ako da usmeno obećanje da će se pojaviti pred sudom kada bude pozvan. On neće dobiti pasoš i ne sme napuštati zemlju, ali moći će da putuje unutar SAD-a.


Tužilac je rekao je da je 32-godišnja žena počinila niz manjih prestupa od kada je došla u SAD pre sedam godina, uključujući laganje u aplikaciji za ulazak u SAD, varajući na porezima i iznoseći lažne podatke u vezi sa primanjima kako bi mogla da živi u stanu za siromašne.

Nedelja 03.07.2011. 08:16
Nesto u ovom "slucaju" jako nije u redu, po mom misljenju, tesko je verovati da je ovoliko vremena bilo potrebno da se "otkrije" ko je zaista ta sobarica? Kako je to moguce da do danasnjeg dana ni jednu fotografiju, niti jednu "njenu izjavu" niko nije obelodanio, cuo i video? Imas moc, imas novca, mozes sve kupiti, u takvom vremenu zivimo: sve se moze kupiti.....sve je na prodaju.....
Nedelja 03.07.2011. 09:23
....prostitutka....zamisli majku mu....a mi naivni sve mislili poshtena zena.....mali jelisejski pacov sarko-zi nije uspeo da se oslobodi ovog rivala....ali tog rivala sad imaju u shaci oni koji hoce da nastave politiku jelisejskog misha....ovo mu je bilo samo upozorenje kako mogu da mu napakuju kad god pozele, ako ih ne bude slushao i sprovodio njihovu politiku kada ga dovedu na vlast....ovim su se duplo osigurali....zato ne brinite....i sa Shtrc-Kanom francuska "politika" ce biti ista=fashistichka....
Nedelja 03.07.2011. 17:40
Stros Kan je trebao da od svoje kuće u Vašingtonu odleti direktno na sastanak u Evropu sa Merkelovom. Namamili su matorog glodara na neki sastanak trange - frange u Njujorku i smestili ga u hotel iz francuskog lanca Sofitel. Znali su da je napaljenko pa su mu poturili sobaricu iz Gane koja je izmuljala zelenu kartu pa je morala kako kažu. Kada je obavila oralni i analni seks sa dovoljno tragova, udarila je u dreku. Matorog su kamere u hotelu snimile kako je odjurio iz hotela. On uvek ima slobodno mesto u prvoj klasi na Air France i zapalio je za Pariz kako se i očekivalo pa su ga spakovali na aerodromu. Nije nikada problem uhvatiti glodara u zamku, treba samo dobar mamak.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online