Nedelja 03.07.2011.
07:16
Srna

Sobarica koja je optužila Stros-Kana radi kao prostitutka

Dominik Stros-Kan
 

Izvor blizak odbrani rekao je listu da je sobarica hotela "Sofitel" imala seksualne odnose sa gostima hotela uz novčanu naknadu.


"Postoje informacije da je dobijala visoke honorare", rekao je izvor listu, dodajući da je sobarica imala dosta troškova za usluge frizera i kozmetičara, a koje su plaćali muškarci koji nisu sa njom u rodbinskim vezama.


Tužilaštvo je saopštilo da je sprovedena temeljna istraga hotelske sobarice i njenih izjava, što ih je nagnalo da promene stav. Sobarica je optužila Stros-Kana da ju je jurio kroz apartman u hotelu u maju, pokušavajući da joj skine čarape i da je prisili na oralni seks.


Stros-Kan je oslobođen uz kauciju od šest miliona dolara u gotovini i obveznicama, posle čega je bio u kućnom pritvoru. Optužbe protiv njega i dalje stoje, ali tužilaštvo očigledno više nije tako sigurno u čvrstinu slučaja. On će sada dobiti nazad kauciju, prenose mediji.


Tužilaštvo je pristalo da Stros-Kan bude oslobođen ako da usmeno obećanje da će se pojaviti pred sudom kada bude pozvan. On neće dobiti pasoš i ne sme napuštati zemlju, ali moći će da putuje unutar SAD-a.


Tužilac je rekao je da je 32-godišnja žena počinila niz manjih prestupa od kada je došla u SAD pre sedam godina, uključujući laganje u aplikaciji za ulazak u SAD, varajući na porezima i iznoseći lažne podatke u vezi sa primanjima kako bi mogla da živi u stanu za siromašne.

2024 © - Vesti online