Ponedeljak 8. 7. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Četvrtak 12.05.2011.
13:23
Vestionline A

Posle pojavljivanja na TV Gadafi bombardovan

NATO avijacija ponovo je bombardovala Tripoli, a meta je bila Gadafijeva rezidencija. Dve osobe su poginule, saopštile libijske vlasti. Napad je usledio samo nekoliko sati pošto se Moamer Gadfi pojavio na televiziji kako razgovara sa plemenskim vođama.

Gadafi sa plemenskim vođama na snimku koji je objavila državna televizija

Rezidenciju libijskog vođe Moamera Gadafija rano jutros pogodila su četiri projektila NATO-a i tom prilikom su poginule najmanje dve osobe, izjavio je portparol libijske vlade.

Posle eksplozije, koje su odjeknule u centru Tripolija, čule su se sirene vozila Hitne pomoći koja su krenula ka rezidneiciji, preneo je CNN. Libijska vlada je odvela novinare blizu mesta eksplozije i u tom trenutku se mogao videti dim koji kulja iz rezidencije.

Vladini zvaničnici su izjavili da su u napadu poginula dva muškarca, a da je još 27 osoba, koje su imale problema sa disanjem, smešteno u bolnicu.

Napad je usledio nekoliko sati pošto se Moamer Gadafi pojavio na televiziji, posle nekoliko nedelja odsustva, tokom kojih se spekulisalo da je 30. aprila stradao u bombardovanju četvrti u kojoj živi njegova porodica.

Libijska državna televizija prikazala je snimak sa sastanka libijskog vođe i plemenskih starešina u jednom hotelu u prestonici Tripoliju, navodeći da su razgovori održani u sredu. Da bi potvrdila autentičnost Gadafijevog pojavljivanja, kamera je zumirala datum koji je bio ispisan na TV ekranu pored Gadafija, i tamo je pisalo: sreda, 11. maj.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 12.05.2011. 13:39
Oni su čisto bolesne nakaze! Prosto nevjerovatno! I što je najgore, počeli smo te vijesti primati kao nešto normalno. Svijet se pretvorio u čistu ludnicu.
Četvrtak 12.05.2011. 13:40
Vise i ne kriju da im je cilj ubistvo Gadafija pod svaku cenu,jer racunaju da bi bez njega lako slomili otpor.
Četvrtak 12.05.2011. 15:48
Rastura ih Gadafi sa fotomontažama sa raznih sastanaka i "slučajnim zumiranjem" datuma i vremena. Tako im dokazuje da je živ i u stanju da misli i organizuje odbranu zemlje od gangstera. Ajde malo življe sa tim utovarom izbeglica iz Tunisa i Alžira. Zacrni im dvorište sa humanitarnim problemima da ih se ne reše nikada. Stižu sveže snage za barikade i požare po Parizu. Glavno im je uporište oko stanice Pariz - London u XVIII arondismanu Gare d' Nord. Jao Sarkozi u šta si uvalio Francuze ima Marin Le Pen da te odere na izborima.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online