Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 20.01.2011.
10:51
Alo online A

Putin i Berluskoni orgijali zajedno?

Kako prenosi dnevnik "Republika“, državno tužilaštvo sprovodi istragu o tome da li je Berluskonijevim zabavama u aprilu prošle godine prisustvovao i Vladimir Putin, ruski premijer.

Problemi premijera Berluskonija se nastavljaju
 

Najnovija istraga protiv Berluskonija počela je nakon što se u javnosti pojavila Karima el Marug (18), poznatija kao Rubi, prostitutka koja tvrdi da je od premijera dobila 7.000 evra na poklon posle jedne zabave.

"Republika“ podseća da je Putin 25. i 26. aprila prošle godine bio u poluprivatnoj poseti Berluskoniju, koji ga je primio u svojoj vili u Arkoreu, nedaleko od Milana.

U isto vreme, italijanski premijer je imao aferu sa tada maloletnom Marokankom.

Rubi ucenila premijera?

 

Objavljen je i transkript telefonskog razgovora marokanske prostitutke Rubi sa jednim prijateljem u kojem ona tvrdi da je Berluskoni dobro platio njenu diskreciju:
 

"Silvio me stalno zove i kaže mi da se pravim luda i da ne govorim ništa medijima kako ne bih ispala blesava. Rekao mi je da će mi dati sve što želim. Preko advokata sam zatražila pet miliona evra, a ja ću za uzvrat da ćutim i on je to prihvatio“, rekla je Rubi.

Tužilaštvo sada istražuje da li je Putin tada upoznao devojke iz šou biznisa ili i prostitutke i striptizete koje za koje se veruje da su Berluskoniju pružale seksualne usluge.


Italijanski premijer je izjavio da neće podneti ostavku suočen sa sve većim pritiskom javnosti. On tvrdi da je istraga još jedan način da se on diskredituje u javnosti i da mu se uništi karijera jer se tužilaštva ne tiče njegov privatni život i ne prihvata špijuniranje njegovih gostiju.

Zubarka dovodila kurve!

 

U centru skandala se našla i Nikol Mineti, koja je Berluskonija lečila nakon što je krajem 2009. bio napadnut u Milanu, kada su mu polomljena dva zuba. Silvio je Nikol nagradio poslaničkim mestom u svojoj partiji, a ona mu je uzvratila tako što je pozivala prostitutke u njegovu vilu, gde su izvodile lezbijski ples obučene kao medicinske sestre i policajke.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 20.01.2011. 11:20
zabole njega ona stvar !
Četvrtak 20.01.2011. 11:25
Sve zene i devojke sveta sa osmehom na licu docekaju spominjanje imena Vladimir Putin.Zasto bi njemu trebale prostitutke?Vlada je musko,a zene vole muskarce.
Četvrtak 20.01.2011. 13:14
Берлускони је постао типичан пример оних римских царева који из обести нису знали шта више да раде... Има тога сигурно и свуда даље, али долијаће и они к` Божијој правди - ако пре сиротиња не пресуди.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online