Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 31.10.2010.
12:05

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/open/news.phtml on line 73
A

Jadranka Šešelj: Čekam telefon da zazvoni

Posle iznenadne operacije kojoj je lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj iznenada podvrgnut u Hagu, njegova supruga Jadranka Šešelj za "Vesti" kaže da je veoma zabrinuta. Do trenutka kad smo u subotu razgovorali s njom nije se čula sa suprugom. Ona kaže da su poslednji put razgovarali telefonom u petak popodne i plačnim glasom objašnjava da cela porodica od juče ujutro sedi kraj telefona i čeka da zazvoni.

- Bio je dobro posle operacije koliko je to moguće, a onda je vraćen u zatvorsku ćeliju. Danas se nije javio, a ja se nadam da je dobro. Verujem da se u Hagu igraju njegovim zdravljem, ali ne mogu ništa da učinim. Od jutros sa decom sedim i čekam da zazvoni telefon - plačnim glasom objašnjava supruga prvog čoveka SRS-a.

Jadranka Šešelj strahuje za život supruga


Zoran Krasić, šef pravnog tima za odbranu lidera radikala i dalje smatra da je neophodno da se traži ekspertski nalaz nezavisnih stručnjaka, jer je Šešeljevo zdravlje ozbiljno ugroženo i postoji mogućnost da se zamagljuje istina.

Supruga Jadranka se nada da će Šešelj uspeti da izdrži i dodaje da "njoj lično analize nezavisnih stručnjaka o stručnosti i postupcima lekara u Hagu lekara ne znače ništa, jer predugo traju".


- Samo mi je bitno da on bude dobro. Džaba nam svima ekspertski timovi i proučavanja ako se, ne daj bože, njemu nešto desi. Znate, te analize mogu trajati dva, tri meseca tako da je to isuviše dugo da se čeka - kaže Jadranka Šešelj.


Podsećamo, povodom spekulacija o Šešeljevom zdravstvenom stanju, predstavnica za štampu Tribunala Nerma Jelačić samo je potvrdila u ime sekretarijata tog suda, da je nad liderom radikala izvršen lekarski zahvat, ali nije precizirala vrstu intervencije kako ne bi ugrozila "pravila o zaštiti poverljivih podataka pacijenta".


" Nije bilo komplikacija i optuženi je mogao već danas da se vrati u pritvor " navela je ona u petak u saopštenju i dodala da će medicinsko osoblje nastaviti da nadzire oporavak pacijenta.
 

Zle slutnje


Pavle Momčilov, predsednik skupštinskog Odbora za zdravlje i porodicu i poslanik radikala i dalje upozorava da Šešelju nije urađena kompletna dijagnostika, niti je nosio holter aparat, a ipak mu je predložena operacija.

 

On je i ranije ukazivao na to da, iako nije kardiolog, ali je lekar po struci, nema nalaze lekara na osnovu kojih je Šešelju predložena ova operacija.

 

Pre operacije Momčilov je upozorio da su komplikacije uvek moguće, čak iako operacija nije preterano složena. On kaže da sve to izaziva zle slutnje, naročito kada se uzme u obzir da je Slobodan Milošević preminuo u Haškom pritvoru i da Šešelja leči isti lekar koji je svojevremeno lečio Miloševića.

POVEZANE VESTI

Nedelja 31.10.2010. 12:47
TADIC JE ODLOZIO PUT U HRVATSKU ZBOG NEIZVESNOSTI SESELJEVOG ZDRAVSTVENOG STANJA: PUTUJE ZA HAG; KAO PRAVI PREDSEDNIK DS. IDE DA SE RASPITA, ZASTO JE OPERACIJA USPELA.
Nedelja 31.10.2010. 12:23
....znaci leci ga MENGELE!!!....vrlo optimisticno!....ako ne umre sad uradili su intervenciju tako da mu pukne arterija posle nekog vremena koje su isprogramirali....tako imaju alibi da su SVE pokusali da ga spasu, ali na zalost....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online