Nedelja 31.10.2010.
12:05

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/open/print.phtml on line 37

Jadranka Šešelj: Čekam telefon da zazvoni

- Bio je dobro posle operacije koliko je to moguće, a onda je vraćen u zatvorsku ćeliju. Danas se nije javio, a ja se nadam da je dobro. Verujem da se u Hagu igraju njegovim zdravljem, ali ne mogu ništa da učinim. Od jutros sa decom sedim i čekam da zazvoni telefon - plačnim glasom objašnjava supruga prvog čoveka SRS-a.

Jadranka Šešelj strahuje za život supruga


Zoran Krasić, šef pravnog tima za odbranu lidera radikala i dalje smatra da je neophodno da se traži ekspertski nalaz nezavisnih stručnjaka, jer je Šešeljevo zdravlje ozbiljno ugroženo i postoji mogućnost da se zamagljuje istina.

Supruga Jadranka se nada da će Šešelj uspeti da izdrži i dodaje da "njoj lično analize nezavisnih stručnjaka o stručnosti i postupcima lekara u Hagu lekara ne znače ništa, jer predugo traju".


- Samo mi je bitno da on bude dobro. Džaba nam svima ekspertski timovi i proučavanja ako se, ne daj bože, njemu nešto desi. Znate, te analize mogu trajati dva, tri meseca tako da je to isuviše dugo da se čeka - kaže Jadranka Šešelj.


Podsećamo, povodom spekulacija o Šešeljevom zdravstvenom stanju, predstavnica za štampu Tribunala Nerma Jelačić samo je potvrdila u ime sekretarijata tog suda, da je nad liderom radikala izvršen lekarski zahvat, ali nije precizirala vrstu intervencije kako ne bi ugrozila "pravila o zaštiti poverljivih podataka pacijenta".


" Nije bilo komplikacija i optuženi je mogao već danas da se vrati u pritvor " navela je ona u petak u saopštenju i dodala da će medicinsko osoblje nastaviti da nadzire oporavak pacijenta.
 

Zle slutnje


Pavle Momčilov, predsednik skupštinskog Odbora za zdravlje i porodicu i poslanik radikala i dalje upozorava da Šešelju nije urađena kompletna dijagnostika, niti je nosio holter aparat, a ipak mu je predložena operacija.

 

On je i ranije ukazivao na to da, iako nije kardiolog, ali je lekar po struci, nema nalaze lekara na osnovu kojih je Šešelju predložena ova operacija.

 

Pre operacije Momčilov je upozorio da su komplikacije uvek moguće, čak iako operacija nije preterano složena. On kaže da sve to izaziva zle slutnje, naročito kada se uzme u obzir da je Slobodan Milošević preminuo u Haškom pritvoru i da Šešelja leči isti lekar koji je svojevremeno lečio Miloševića.

2024 © - Vesti online