Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 11.08.2010.
18:52
Tanjug A

Palma: Bračni parovi besplatno na letovanje!

Grad Jagodina poslaće na petodnevno letovanje u Grčku 100 bračnih parova iz gradskih i seoskih mesnih zajednica, a snosiće i troškove izrade pasoša, izjavio je danas gradonačelnik Jagodine Dragan Marković - Palma.

On je na konferenciji za novinare rekao da će biti formirane dve grupe po 50 bračnih parova, a prva grupa kreće 15. septembra i boraviće u hotelu sa pet zvezdica "Dion Palas" u mestu Litohoro pored Paralije.


"Reč je o nezaposlenim bračnim parovima, starosti do 28 godina, od kojih jedan na području Jagodine ima prebivalište poslednjih pet godina", rekao je Marković i dodao da pravo na odlazak na letovanje imaju bračni parovi koji su brak sklopili zaključno sa 1. julom 2010. godine.


Prijavljivanje počinje sutra, za bračne parove iz Grada u zgradi Gradske skupštine, a za one na selu, u prostorijama Mesnih zajednica.


Troškove njihovog boravka snose donatori, istakao je Marković i podsetio da je ove godine, o trošku i u organizaciji grada, na letovanju boravilo preko 2.000 stanovnika Jagodine, penzionera, učenika osnovnih i srednjih škola.

Palma: Svi Romi dobijaju po jagnje!
 

Romska domaćinstva u Jagodini svake godine dobijaju jagnje za Đurđevdan iz sredstava budžeta Gradske skupštine...(dalje)

Palma šalje penzionere na letovanje u Grčku
 

Gradska Skupština jagodine organizuje ove godine letovanje u Grčkoj za 750 penzionera, a prva grupa od 84 penzionera, polazi 8. maja u Paraliju, najavio je u aprilu gradonačelnik Jagodine Dragan Marković - Palma...(dalje)

Palma odveo studente u Beč
 

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma poveo je danas u Beč najbolje studente iz tog grada. Uslov za putovanje je bio prosek ocena veći od osam, a u glavnom gradu Austrije obići će nekoliko faulteta i kulturno-istorijske spomenike...(dalje)


Palma besplatno venčava, a Era peva!
 

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma, obećao je svadbu o trošku grada za mladence starije od 30 godina u selima Deonica i Voljevče, a popularni folk pevač Era Ojdanić, besplatno pevanje na svadbi...(dalje)


Palma obećao đacima zimovanje
 

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma je obećao zimovanje za 60 najboljih učenika i studenata smeštenih u Domu za učenike i studente u Jagodini o trošku grada, i pomoć u zapošljavanju posle završetka školovanja...(dalje)

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online