Sreda 11.08.2010.
18:52
Tanjug

Palma: Bračni parovi besplatno na letovanje!

On je na konferenciji za novinare rekao da će biti formirane dve grupe po 50 bračnih parova, a prva grupa kreće 15. septembra i boraviće u hotelu sa pet zvezdica "Dion Palas" u mestu Litohoro pored Paralije.


"Reč je o nezaposlenim bračnim parovima, starosti do 28 godina, od kojih jedan na području Jagodine ima prebivalište poslednjih pet godina", rekao je Marković i dodao da pravo na odlazak na letovanje imaju bračni parovi koji su brak sklopili zaključno sa 1. julom 2010. godine.


Prijavljivanje počinje sutra, za bračne parove iz Grada u zgradi Gradske skupštine, a za one na selu, u prostorijama Mesnih zajednica.


Troškove njihovog boravka snose donatori, istakao je Marković i podsetio da je ove godine, o trošku i u organizaciji grada, na letovanju boravilo preko 2.000 stanovnika Jagodine, penzionera, učenika osnovnih i srednjih škola.

Palma: Svi Romi dobijaju po jagnje!
 

Romska domaćinstva u Jagodini svake godine dobijaju jagnje za Đurđevdan iz sredstava budžeta Gradske skupštine...(dalje)

Palma šalje penzionere na letovanje u Grčku
 

Gradska Skupština jagodine organizuje ove godine letovanje u Grčkoj za 750 penzionera, a prva grupa od 84 penzionera, polazi 8. maja u Paraliju, najavio je u aprilu gradonačelnik Jagodine Dragan Marković - Palma...(dalje)

Palma odveo studente u Beč
 

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma poveo je danas u Beč najbolje studente iz tog grada. Uslov za putovanje je bio prosek ocena veći od osam, a u glavnom gradu Austrije obići će nekoliko faulteta i kulturno-istorijske spomenike...(dalje)


Palma besplatno venčava, a Era peva!
 

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma, obećao je svadbu o trošku grada za mladence starije od 30 godina u selima Deonica i Voljevče, a popularni folk pevač Era Ojdanić, besplatno pevanje na svadbi...(dalje)


Palma obećao đacima zimovanje
 

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma je obećao zimovanje za 60 najboljih učenika i studenata smeštenih u Domu za učenike i studente u Jagodini o trošku grada, i pomoć u zapošljavanju posle završetka školovanja...(dalje)

2024 © - Vesti online