Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 14.05.2019.
10:33
Sponzorisani tekst A

Šampion zimskog turizma - Olimpijski centar "Jahorina"

Međunarodni centar za razvoj turizma i ugostiteljstva – Sacen International dodeljuje svake godine nagrade najuspešnijima u turizmu i ugostiteljstvu Jugoistočne Evrope. Svečana dodela 31. priznanja "Zlatno turističko srce" dodeljena je u subotu 11. maja 2019 godine u Skadarliji.

Promo
Dejan Ljevnaić

Pored Srbije, patrola ovog centra obišla je Tursku, Rumuniju, Bugarsku, Sloveniju, Hrvatsku, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Tunis, Maltu, Grčku, nakon čega je međunarodni stručni žiri izabrao najbolje u turizmu. Šampion zimskog turizma je Olimpijski centar "Jahorina".

Planirana strategija menadžmenta OC Jahorina na čelu sa g-din Dejanom Ljevnaićem, za dve godine dovela je do prepoznatljivog brenda koji je unapredio zimski turizam u Republici Srpskoj, BiH i Jugoistočnoj Evropi. Više od 2 miliona vožnji ostvareno je na stazama na kojima je izgrađen najsavremeniji sistem za veštačko osnežavanje, kojim se na Jahroini garantuje minimum 120 dana snega. Procvatom Jahorine, povećan je prihod OC Jahorine za 170%, ali i priliv i u druge privredne grane što je Jahorinu, grad Istočno Sarajevo i ovaj deo Republike Srpske učinio interesantnim za nove investitore i velika ulaganja.

- “Zlatno turističko srce“ je značajno priznanje koje je dobio OC Jahorina, ovo je prvo priznanje izvan granica Republike Srpske, to je znak da je Jahorina postala priznata i kod turista iz Srbije i da se prati i vrednuje rad - ponosno je izjavio direktor OC Jahorina, g-din Dejan Ljevnaić.

Tom prilikom g-din Ljevnaić je dodao da "OC Jahorina nastavlja sa radom i ulaganjima tako da je za sledeću zimsku sezonu predviđena izgradnja nove 10-sedne godnole uz koju će Jahorina postati brend broj jedan u region, a već za predstojeću letnju sezonu, svi koji dođu na Jahorinu moći će da osete adrenalinsku vožnju sa Planinskim bobom dužine preko 2 km."

Ukoliko ste u potrazi za oazom mira, izvorom čistog vazduha i zdravog života ovog leta moći ćete da uživate na olimpijskoj Jahorini ali i u velikom broju različitih aktivnosti koje Jahorina pruža: šetnje označenim planinskim stazama, biciklizam, brdski biciklizam, panoramsko razgledanje planinskih vrhova, vožnja kvadovima,... Jahorina je planina za sve i pogađa svačiji ukus, a svojom bogatom ponudom posetiocima nesebično nudi razonodu i odmor za sva čula 365 dana u godini.
 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online