Utorak 14.05.2019.
10:33
Sponzorisani tekst

Šampion zimskog turizma - Olimpijski centar "Jahorina"

Promo
Dejan Ljevnaić

Pored Srbije, patrola ovog centra obišla je Tursku, Rumuniju, Bugarsku, Sloveniju, Hrvatsku, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Tunis, Maltu, Grčku, nakon čega je međunarodni stručni žiri izabrao najbolje u turizmu. Šampion zimskog turizma je Olimpijski centar "Jahorina".

Planirana strategija menadžmenta OC Jahorina na čelu sa g-din Dejanom Ljevnaićem, za dve godine dovela je do prepoznatljivog brenda koji je unapredio zimski turizam u Republici Srpskoj, BiH i Jugoistočnoj Evropi. Više od 2 miliona vožnji ostvareno je na stazama na kojima je izgrađen najsavremeniji sistem za veštačko osnežavanje, kojim se na Jahroini garantuje minimum 120 dana snega. Procvatom Jahorine, povećan je prihod OC Jahorine za 170%, ali i priliv i u druge privredne grane što je Jahorinu, grad Istočno Sarajevo i ovaj deo Republike Srpske učinio interesantnim za nove investitore i velika ulaganja.

- “Zlatno turističko srce“ je značajno priznanje koje je dobio OC Jahorina, ovo je prvo priznanje izvan granica Republike Srpske, to je znak da je Jahorina postala priznata i kod turista iz Srbije i da se prati i vrednuje rad - ponosno je izjavio direktor OC Jahorina, g-din Dejan Ljevnaić.

Tom prilikom g-din Ljevnaić je dodao da "OC Jahorina nastavlja sa radom i ulaganjima tako da je za sledeću zimsku sezonu predviđena izgradnja nove 10-sedne godnole uz koju će Jahorina postati brend broj jedan u region, a već za predstojeću letnju sezonu, svi koji dođu na Jahorinu moći će da osete adrenalinsku vožnju sa Planinskim bobom dužine preko 2 km."

Ukoliko ste u potrazi za oazom mira, izvorom čistog vazduha i zdravog života ovog leta moći ćete da uživate na olimpijskoj Jahorini ali i u velikom broju različitih aktivnosti koje Jahorina pruža: šetnje označenim planinskim stazama, biciklizam, brdski biciklizam, panoramsko razgledanje planinskih vrhova, vožnja kvadovima,... Jahorina je planina za sve i pogađa svačiji ukus, a svojom bogatom ponudom posetiocima nesebično nudi razonodu i odmor za sva čula 365 dana u godini.
 

2019 © - Vesti online