Sreda 17. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 04.03.2018.
17:21
Vestionline, Tanjug A

Izbori i u Sevojnu, Boru i Aranđelovcu, nema nepravilnosti

Do 15 sati na lokalne izbore u Sevojnu izašlo je 42,83 odsto upisanih birača, u Boru 36,11 odsto, u Aranđelovcu je do 14 sati izašlo je 30,14 odsto birača, javlja RTS, navodeći da nema primedbi i nepravilnosti. Biračka mesta otvorena su u 7 sati, a zatvaraju u 20 sati.

EPA/MARTIN DIVISEK
Danas građani glasaju u Beogradu, Sevojnu, Boru i Aranđelovci

Lokalni izbori u Sevojnu počeli su otvaranjem svih pet biračkih mesta u sedam sati, a biračko pravo moći će da iskoristi 5.882 građana.

Oko 200 građana se prijavilo da ne može da dođe na biračko mesto i do kraja glasanja do njih će doći predstavnici biračkog odbora kako bi i oni ostvarili svoje pravo.

Izbori se danas održavaju i u Beogradu, a kako protiče izborni dan u glavnom gradu, pogledajte OVDE.

Građani mogu da glasaju za četiri izborne liste: "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Sevojno - Srpska napredna stranka - Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije - Partija ujedinjenih penzionera Srbije - Srpska narodna partija", "Ujedinjeni pobeđujemo, za Sevojno. Za Srbiju", "Dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka" i lista "Srpski pokret Dveri".

U Sevojnu se bira novih 15 odbornika na četvorogodišnji mandat.

U Boru 43.838 stanovnika sa pravom glasa bira između osam lista.

Birači se opredeljuju za jednu od sledećih lista: "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Bor - Srpska napredna stranka - Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije", "Pokret za novo doba Bor - Zoran Petrović Petraš", "Mi ili oni! Ujedinjeni za Bor - Narodna stranka - Demokratska stranka - Vlaška narodna stranka - Zajedno za Srbiju - Demokratska stranka Srbije - Socijaldemokratska stranka - Dragan Marković", "Dosta je bilo i Dveri srpske - Da ovi odu, a da se oni ne vrate", "Glasam za omladinu - Vladimir Stojičević", "Vlaška stranka ''Most'' - Bor u srcu - Miki Janošević", "Republikanska Stranka - Republikánus párt - Dejan Milić" i "Odgovorno i domaćinski za Bor - Srpska radikalna stranka - dr Vojislav Šešelj, Ujedinjena seljačka stranka - Milija Miletić".

Na izborima u Boru bira se 35 odbornika za novi četvorogodišnji mandat.

U opštini Aranđelovac 37.711 birača sa pravom glasa bira između šest lista.

Građani glasaju za sledeće liste: "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Aranđelovac - Srpska napredna stranka"; "Narod za bolji Aranđelovac - Dragan Jovanović (Srpska radikalna stranka - dr Vojislav Šešelj, Narodni slobodarski pokret, Bolja Srbija)"; "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije - Jedinstvena Srbija - Dragan Marković Palma", "Izaberi Aranđelovac - GG Izaberi Aranđelovac"; "GG Dr Radosav Švabić - Pravi put"; "Zajedno do pobede - Demokratska stranka, Liberalno demokratska partija, Narodna stranka, Nova stranka, Socijaldemokratska stranka - Slobodan Jaredić".

Na izborima u Aranđelovcu se bira 41 odbornik u lokalnoj skupštini.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online