Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 08.02.2018.
08:44
Vestionline, Tanjug A

Oni su najveći favoriti za gradonačelnika Beograda

Aktuelni gradonačelnik Beograda Siniša Mali, gradski menadžer Goran Vesić i predsednica opštine Savski venac Irena Vujović najveći su favoriti za novog gradonačelnika Beograda, pokazuju liste kladionica "Meridijan" i "Mocart".

wikipedia.org/Assembly of the City of Belgrade
Kladionice rekle svoje, a kako će građani glasati?

Kako prenosi "Blic", od onih koji nisu na listi SNS, najbolje se kotiraju aktuelni predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić, za njim sledi ministar energetke i istaknuti član SPS-a Aleksandar Antić, kao i nosilac liste koalicije PSG-NS-Pokret za preokret-Levica Srbije Dragan Ðilas.

Prema kvotama, koje je izbacila kladionica "Meridijan", svako ko se kladi na Sinišu Malog kao novog-starog gradonačelnika može dobiti duplo više novca od uloženog što znači, objašnjava "Blic", na uloženih 1.000 dinara dobitak su "dve crvene".

S druge strane, kladioničarskim rečnikom, pobeda Malog više se plaća u kladionici "Mocart" sa kvotom 3,5 prema poslednjoj listi. 

Drugi favorit za prvog čoveka prestonice, nakon izbora, u obe kladionice je aktuelni gradski menadžer Goran Vesić, napominje "Blic". 

U "Meridijanu" je na trećem mestu predsednica opštine Savski venac Irena Vujović, sa okruglom kvotom četiri, a u "Mocartu" je prvi favorit sa kvotom 2,5. 

Pored troje članova SNS, u grupi najozbiljnijih kandidata za gradonačelnika u obe kladionice su Šapić, zatim Antić i Ðilas kome, u "Meridijanu" daju iste šanse kao prvom na izbornoj listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Zoranu Radojičiću. 

U "Mocartu" , međutim, Radojičić, koji je i direktor Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj, ima veće izglede od bivšeg gradonačelnika pošto je na četvrtom mestu sa kvotom četiri. 

Lider Demokratske stranke Dragan Šutanovac ne stoji baš dobro ni na jednoj listi, ali sa dvocifrenim koeficijentom donosi veliki dobitak u slučaju trijumfa. 

Od ostalih nestranačkih kandidata na kladioničarskim listama se može naći glumac i režiser Dragan Bjelogrlić sa kvotom 300, Branilsav Milićević, poznat kao Branko Kockica, sa koeficijentom 500, i Živorad Nikolić, poznatiji kao Žika Šarenica, čija kvota varira od 700 do 100.

Portparolki Hitne pomoći Nadi Macuri se daju veće šanse nego lideru radikala Vojislavu Šešelju, primećuje "Blic". 

Kladionica "Meridijan" objavila je i najnovije kvote za budućeg gradskog menadžera, a najveće šanse se daju Vesiću da ostane na tom mestu - kvota 1,65. 

Drugi favorit je Šapić s koeficijentom 2,2, a treći Mali čije bi postavljanje na tu funkciju donelo pet puta veći dobitak od uloga. Slede zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović i Irena Vujović sa kvotom osam. Na listi je i generalni direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda s koeficijentom 101, navodi "Blic".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online