Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 06.04.2017.
09:31
alo.rs, Vestionline A

Ko je čovek koji psuje Vučića i žali što on nije ubio Đinđića?!

Vođa protesta protiv lidera SNS-a koji se ovih dana organizuju u Beogradu, Novom Sadu, Čačku i Nišu Sima Redžepović koji se ponosno slika sa po zlu čuvenom simbolu "Crvenih beretki" otvoreno je zapretio premijeru Srbije Aleksandru Vučiću u video poruci na svom Fejsbuk profilu, a uz to je veličao ubice iz JSO-a i poručio da bi on ubio Zorana Đinđića da to nisu drugi uradili.

Reuters
Aleksandar Vučić "na udaru" dela Srbije

Redžepović je naime u video poruci, koju je svega par sati nakon objavljivanja izbrisao, priznao svoju umešanost u proteste protiv Aleksandra Vučića.

Redžepović koji je poznat kao veliki prijatelj novinara i avanturiste Radomira Počuče sa kojim je, kako saznajemo zajedno boravio na ratištu u Ukrajini, i član Avalskog četničkog pokreta u svojoj poruci rekao je da je ponosan što je izveo ljude na ulicu, ali i da među njima ima onih koje bi sam ubio!

- Rekao bih ti gospodine, ali to nisi i reći ću ovako Aleksandre Vučiću pi*ko jedna, zašto me se toliko plašiš... Ponosan sam jer sam pozvao ljude da izađu i da ti kažu: Pu*i ga bre! Nisi bog. Da, tačno je da su izašli i neki koji su bili u "patkici", tačno je da su tu izašli i neki srbomrsci od kojih se ograđujem i koje bih lično ubio. Najveća laž si*o jedna smrdljiva koju si mogao da izgovoriš je da sam bio i da sam gledao kako ruše zid plača, to nije zid plača to je zid ponosa, majmune. Tebi i sličnim izdajnicima, koji su svi bili na tvojoj plaćeničkoj listi, poručujem: Pu*ite ga majmuni, vi ste izdajnici... Spominjete JSO koja je ubila Đinđića, ako je to istina, a znamo da nije, ali i da jeste bio bih ponosan jer su ubili izdajnika. Da nisu oni, ja bih - ispričao je on između ostalog.

Politički analitički Dragomir Anđelković, šokiran je Redžepovićevim izlaganjem.

- Takvo ponašanje je nedostak političke kulture, iracionalnost je nešto što je delovalo da je prevaziđeno. To je govor karakterističan za rane devedesete i za opšti haos u kome smo tada živeli. Danas deluje potpuno nadrealno i neverovatno da neko tako nešto radi i govori, potpuno je neshvatljivo i da neko ko tvrdi da je predstavnik evropskih vrednosti i zagovornik evropskih standarda kao Janković može da bude sa svojim pristalicama u istoj priči - naveo je on dodajući da su protesti "jedna čudna mešavina svega i svačega koju spaja samo jedna stvar - a to je iracionalna mržnja protiv Vučića".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online