Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 12.03.2017.
07:31
Tanjug, Vestionline A

Vuk Jeremić, pa to je Vuk Branković!

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Đurić saopštio je da je Vuk Jeremić potvrdio ono što je svakom građaninu naše zemlje jasno - da je kandidat, ne za predsednika Srbije, već kandidat za razbijanje Srbije.

Tanjug
Pa šta ako ne govori istinu - to je politika, tu je sve dozvoljeno: Marko Đurić

- Sada je već sasvim očigledno da je jedini Jeremićev cilj da do 2. aprila destabilizuje našu državu kako bi ona postala lak plen njegovim poslodavcima. Srbi na Kosovu i Metohiji ga već uveliko nazivaju Vukom Brankovićem i on čini sve da taj nadimak opravda - istakao je Ðurić.

Ko laže - taj i krade, ko krade - taj je lopov, ko je lopov - taj treba da ide u zatvor...

Marko Đurić, koji je bez da trepne lagao da nije angažovao Miloša Vacića, lidera Pokreta 1389, da mu bude savetnik, nije želeo ovom prilikom da kaže da je epitet izdajnika, dodeljen Vuku Brankoviću, vrlo upitan, i da je istorijska činjenica da je reč o jedinom srpskom velikašu koji je posle boja na Kosovu 1389. godine nastavio da pruža otpor Turcima, zbog čega su ga oni odveli zarobljeništvo 1396, gde je i umro godinu dana kasnije.

Ðurić je naveo da naš narod na Kosovu i Metohiji nije zaboravio Jeremićevu istaknutu ulogu u režimu koji je ukinuo Prištinski korpus, niti njegov sramotni i pogubni gaf pred Međunarodnim sudom pravde povodom jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, niti po srpsku državu i narod štetne dogovore koje su on i njegove kolege iz Ministarstva spoljnih poslova postizali sa Prištinom.

- Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka ostaju snaga koja ujedinjuje građane i snaži našu državu i njen suverenitet, a Jeremić i njegove kolege, kandidati za razbijanje Srbije, ostaće posle 2. aprila samo tamna mrlja u političkoj istoriji naše zemlje - poručio je Ðurić, saopštila je služba za informisanje SNS.

POVEZANE VESTI

Nedelja 12.03.2017. 12:40
samo brisi gomno demonkratsko-gebelsko
Nedelja 12.03.2017. 12:43
i to kaze poltron ciji predsednik stranke rasprodaje i unistava-ponizava Srbiju...i sta je tu bilo uvredljivo te ste obrisali gomna volovska,ma gomna nad gomnima ste i vi i vash "demonkratski i tkv nezavisni list",da Bog da vam se desio charlie hebdo svinje jedne
Nedelja 12.03.2017. 12:49
Ova piičkkica kada priča ne znam da li plače ili normalno priča .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online