Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 19.01.2017.
14:37
Vestionline A

Šešelj: Tomislav Nikolić je planirao krvoproliće!

Predsednik Srpske radikalne stranke i predsednički kandidat radikala prof. dr Vojislav Šešelj osudio je na današnjoj konferenciji za medije ponašanje aktuelnog predsednika Tomislava Nikolića.

SRS
Vojislav Šešelj je optužio kuma da je zbog reizbora na mesto predsednika Srbije napravio haos

- Sramno je to što je predsednik spreman da napravi ogromne probleme državi i narodu, samo zbog činjenice da je lično nezadovoljan svojom političkom pozicijom - istakao je Šešelj.

Šešelj smatra da Nikolić strepi da ga njegova dojučerašnja partija neće istaći kao svog kandidata na izborima i da je zbog toga sračunato davao zapaljive izjave, nakon što je, puštanjem u rad oslikanog voza na relaciji Beograd-Kosovska Mitrovica, pokušao da izazove krvoproliće.

Lider radikala je objasnio da je Nikolić lično osmislio provokaciju sa vozom čije parole bi sigurno iritirale Albance u bilo kojoj sredini i izazvale njihov bes, teror i reakciju oružanih bandi, koje su formirali uz podršku NATO-pakta.

- Predsednik Srbije je računao da će, ako Albanci napadnu voz, biti žrtava, nakon čega bi došlo do uzvratne reakcije srpske vojske i policije - izjavio je on.

Nikolić smatra da bi se u takvoj situaciji probudio patriotizam i da bi svi u njemu videli vođu i spasioca, nakon čega bi sigurno bio izabran za predsedničkog kandidata Srpske napredne stranke.

Šešelj je istakao da je srećna okolnost to što su svi politički činioci, kao i srpski narod, odmah prozreli nepoštene namere Tomislava Nikolića.
 
Predsednik Srpske radikalne stranke je istakao da srpski radikali nisu protiv snažnih, nekada i militantnih poteza, ali da takvi potezi mogu biti povučeni tek nakon konsultacija i unapred obezbeđene podrške našeg glavnog saveznika - Ruske Federacije.

On je objasnio da je za Srbiju najvažnije da sačeka smenu garnitura u Americi i prvi susret Putina i Trampa, kako bi se videlo u kom pravcu će krenuti rusko-američki odnosi.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 19.01.2017. 14:56
Многим србима је лош Шешељ .Србима је био лош Слободан Милошевић .Многим србима је био лош Социјализам Тито . Сви политичари после 5 октобра су лоши србима .Србима су лоши и Вучић, Дачић и Николић .Многи Срби не желе да Србија буде Краљевина.Србима је све лоше.Ни Бог не може да згоди Србима .
Četvrtak 19.01.2017. 21:28
Admine Vesti-online, gdje moj danas komentar? Zasto ste ga obrisali? Znate vrlo dobro da su moji komentari uvjek pristojni i kulturni. U cemu je problem?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online