Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 28.11.2016.
15:09
Tanjug A

"Niti ja ličim na Lazara, a ni oni nisu junaci kao Murat"

Predsednik Vlade Aleksandar Vučić je "kandidatima na društvenim mrežama" za predsedničke izbore poručio da pobeđuju i dalje, napominjući da se pita šta će biti na pravim izborima.

Tanjug
Sam protiv svih: Aleksandar Vučić

- Jedno 50 tih tipova i zlatnih medalja nek osvoje po novinama, a bojim se šta će da bude u aprilu - naveo je Vučić napominjući da će on nastaviti da priča o deficitu, rastu i kako će da rešava probleme.

- Koliko ih je do sada pobedilo na tim glasanjima - Šešelj, Jeremić, Janković, Milenović, Boško Obradović, a Tadić je bez konkurencije... Uvek je pobednik kada reši da se kandiduje. Već imamo najmanje četiri pobednika, a biće ih još i svi su već postali predsednici - primetio je Vučić.

On je poručio i da neće dozvoliti da "mejnstrim srpske politike i glavna mustra srpske politike" bude da vam neko psuje i oca i majku i da pri tom tog kome psujete roditelje okrivljujete da vam je on za nešto kriv, ukazujući da ono kroz šta je prošao poslanik SNS Aleksandar Martinović "ni pas s' maslom ne bi pojeo".

Upitan da li se oseća kao da je u istoj situaciji kada je Murat rekao da "svi Turci krenu na Lazara", Vučić je rekao da on ne liči na Lazara, a da ovde nema junaka, ni ozbiljnih stratega kao što je bio Murat.

- Murat je bio ozbiljan čovek i vojskovođa, a ovi naši ne mogu ni skute da mu nose. Što se mene tiče smešno je da o tome pričam", naveo je premijer.

Prema njegovim rečima, ta filozofija "svi na jednog" traje već dugo vremena.

- Svi su napravili neke svoje pojedinačne dogovore. Ja vidim da i lokalne samauprave prave dogovore sa drugim stranakama po principu udari ti po Vučiću samo nemoj na mene. To svi rade, i mnogim tajkunima i dokonim političarima, svima smetam - zaključio je premijer.

"Mrkonjićev primitivizam"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić kaže da ga "primitivizam" Milutina Mrkonjića da će 5.000 dinara potrošiti na kondome nije šokirao, ali da ga je šokiralo neznanje koliko je truda i rada trebalo da se taj iznos penzionerima isplati, a da se ne poveća javni dug.

- Ja da komentarišem na tako primitivan način niti mogu, niti smem, iako bi mi bilo najlakše i naišlo bi na najviše simpatija, ono što sam u prvi mah pomislio da izgovorim na tu primedbu, ali neću. Mislim da su ljudi u Srbiji dovoljno ozbiljni da razumeju sve to - rekao je Vučić.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 28.11.2016. 15:58
Ne ti si Musliju Pussy Lips!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online