Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Nedelja 10.07.2016.
12:51
Vestionline A

"Ne mogu samo Srbi da budu okrivljeni kao zločinci"

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da nije u redu donošenje rezolucije kojom bi se samo jedan narod istakao kao žrtva, a samo jedan zločinac osudio, nego da svi moramo da pokažemo da odbacujemo zločince iz svojih redova i cenimo sve žrtve.

Tanjug
Rezolucija o Srebrenici neprihvatljiva: Tomislav Nikolić

- Ja sam spreman za opšti stav. A pojedinačno, pa vidite da ni ja ne predlažem ništa što bi istaklo da su samo Srbi bili žrtve - rekao je Nikolić.

Upitan kako gleda na predlog rezolucije o Srebrenici, Nikolić je rekao da je svoj stav iskazao kada je zamolio da se stavi veto u Savetu bezbednosti UN na rezoluciju koja, kako je precizirao, nije bila ni utemeljna ni istinita, već jednosmerna, sa željom da da se osudi samo srpski narod.
 

- Veliki deo čovečanstva je to shvatio i zaustavio to - rekao je Nikolić.

On je rekao da je predlagao bošnjačkom članu Predsedništva BiH Bakiru Izetbegoviću da zajedno odu i na srpska i na bošnjačka stratišta što Izetbegović još nije prihvatio.

- Petrovdan je. Mogli smo zajedno da odemo na stratišta srpskog naroda i Bošnjaka, da se pokaže da saučestvujemo u bolu i prema i jednima i prema drugima. Ne možete da učestvujete samo u bolu svog naroda. Onda ste jednostran čovek - zaključio je Nikolić.

POVEZANE VESTI

Nedelja 10.07.2016. 13:18
Драга драгом шапнула Синоћ сан сам уснула: Ратник неки велики крсташ барјак виори Застава је ватрена Из борбе донета Окрете се ка мени Твој ме поглед скамени Устај драги време је, Србија те сад зове Ја ћу кућу чувати, ти се немој плашити Твоје речи љубави, Тињају и у мени Идем, драга, не брини Србију ћу бранити Децу нашу чувај ми Истину им пренеси Живот нећу жалити Србију ћу спасити Ново време долази, време праве љубави Устали су сви Срби, дају живот Србији С њиве сељак говори Србију ћу хранити А и радник прозбори Окове ћу разбити Српска војска говори Свети Саво, помози Свети Срби са Савом Молитву су вазнели Помози нам Боже Ти, подај живот Србији Грехове нам опреости и спасење подари Са њим или на њему И по Божјем закону И ја идем у борбу За Србију вољену Само слога спашава Ал' и спремност челична Отаџбина Србија Породица велика Покрени се Србине, ЗА живот Србије! Цело Српство дигло се, ЗА живот Србије!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online